Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Byl by velký problém zvětšit omezení velikosti avatarů třeba na 120×120px? Pokud ano, byl bych rád.. Podle mě je 50px málo. ale neni zas taková hrůza... Psát na fórum se dá i bez avatarů
imho nesmysl, ale k diskuzi - avatar je pro mne takovej pomocnej identifikator a 50x50 mi na tohle staci...
si pamatuju jak byly na houbay snad 400x400 - to bylo slusny peklo
Nenene!!! Nerušit, nezakazovat, jenom to ne! Já myslím, že těch 50x50 tolik nezatěžuje. A bez avatarů by byl docela problém se ve všech těch lidech aspoň trochu orientovat. Nechal bych to tak, jak to je..
Původní příspěvek od Sinuhet Zrusit avatary uplne, zakazat animovane gify, atd... Abychom meli jasno k priznivcum ceho se radim ja. :-)
A proc si demonstrativne neodstranis svuj avatar? Nevim sice proc je chces zrusit, ale urcite bys ukazal proc je lepsi avatar nemit
Jinak je sice 50x50 malo, kdyz si tam chce dat nekdo slozitejsi obrazek,ale aby tu zas byli nejaky velky avatary nechci. Takhle je to prehledny a ma to styl
Tohle mě též napadlo a jsem toho příznivcem! 100x100 pixelů by mělo stačit
Imho když se zvětšuje fórum, proč neudělat radost uživatélům i tím, že by avataři mohli být třeba 2x větší? Bylo by to skvělé, jelikož by mohli být detailnější a tím pádem i kupříkladu výstižnější!
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Alespon tech 64×64 nebo jeste lip 80×80 by bylo fajn Neni to o moc vetsi ale viditelnost detailu u nekterejch avataru by se tim zlepsila ...
Jinak nevim proc by to nekteri z vas rusili ... Imho se tim zlepsuje orientace v prispevcich kdyz ctete diskuzi o 5 strankach. A jeste jedna otazka: Co image kazdyho growera co?
Image: Např. někdo miluje svou přítelkyni natolik, že si da na grower jako avatara jeji prsíčka Někdo si tam dá modrýho chodce na semaforu, protože to dobře sedí k jeho nicku..
Chapeš co tim chci říct? Snad jo..
Když má někdo pravidelně nadprůměrný přízpěvky tak si nick zapamatuju brzo i bez omalovánek
Je teda pravda že už nejsme v době tekekomáckýho ( ) dialupu u kterýho se tahalo 20kb 4vteřiny když to šlo dobře. V případě ankety jsem pro 64x64, ikdyž počet kilobajtů je podstatnější rozdíl