Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Udělal jsem bubler z kyblíku od Primalexu. Vzduchování je fontánovým čerpadlem z nástavcem na přisávání vzduchu na p
rincipu fixírky. Je to i u akvarijních filtračních čerpadel.
nejde mi připojit foto,proto se nezlobte,ja se to musím naučit.
Dělám to prvně.
momentalně čekám až zakoření klony,bude to Master Kush3x.
Světlo je 2-3týdny usporka 55w,ma svítit jak 300w.jestli sní mate
někdo skušenost tak se ozvěte.Pak sodík 110w-květ.takže uvidíme.Fotky se budu snažit dodat.snad se mi už to povede.
jj primalex je prima, taky mam takovej. Jak je ten kýbl velikej? teda kolik litrů se tam vejde roztoku, nebo aspon kolik kilo měl ten primalex at si udělam představu. Já si do kyblíku na 18kg troufnul dát jen 2 kyti
Čau RORY,kbelik je tradiční 15kg.primalexová nádobka,kolik Litru to ted
zhlavy nevím ale zjistim to.pak jsem doma našelmalý kbelík od primalexu
o oběmu 5.5kg,ten chci nechat na matku(asi) Při 5.ti cm od vrchu tam vejde4.litryvody-do plna se vejde5 L.Beru věci co jsou doma nebo v garaži,protože mně dali do invalidního duchodu,takže stát se nepředá!!!
simensi,musíš projít pár obchodu,třeba OBI,hornbach atd. ja jsem
viděl květníky 15-20l vkaufu.ktomü dopasuješ misku co je pod květník aby seděla na vrchu a byla stabilní.
Skřin :120v-64š-50hl
Světlo:2x20w+1x20w-To jest 1xAqa glo. -20w
1xPhilipsTLD-20w/33
1xUsporka-sviti modře-20w
sodik je připraveny,jen co zakoření řízky tak jde matka do vedlejší
skříně i se stavajicím svetlem apodrostlé klony pujdou na květ pod sodík. pokud se mi povede nějaky klon,ktery mně zaujme tak
asi pujde jako prozatimní matka do bublaku. matkaM.K.je v klasické hlině.
Ofuk zajištuje větraček 12-24V co měl otec v autobuse.
PS:nedaří se mi připojit fotky.musim říci kamošovi at to skusí,
tak snad se to povede,takdržte palce.
Původní příspěvek od siemens Dal by se koupit v nějakym obchodě nějakej vychitanej květinač s deklem?????????????????????????????????????????????????????
normalne v hornbachu prodavaji jen ciste ty kbeliky s deklama na barvu v ruznych velikostech a tvarech, da se tam vybrat a neni to moc drahe
Takže, nedaříse nedaří! po přesazení jedné HH z hlíny do bublaku
shodila veškere listy a vyrašily nové,takže kytička zažila velký
šok. Snad se vzpamatuje(doufám)
Hnojivo je z polska BIOPON-pro kaktusy.
doufám že se to spraví,jinak během tydne dám klíčit nové seminka
přímo do cocosových tablet a pak do bubleru.
to jo,jenom nevim co. Hnojím dle návodu. Nejhorší je že jsem byl tyden
v nemocnici a staral se mi o kytky brácha,což je na p... Za chvilku dám foto NO NAME co jsou stejně staré a jsou 2.týdny na květu.Ty jsou zdravé ,tmavé barvy,prostě takové jak mají být.