Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od jestedman Zde bych rád uvedl "Nevěřím tomu, že rozdíl v propustnosti spektra borosilikátu a klas. skla je znatelný" (pokud jste jiného názoru, prosím důkaz, ne jenom nesouhlas ).
jeden bych měl... Zkus se opalovat za oknem ... hold to nejde ... a ještě jeden pokus: když vezmeš rtuťovou výbojku a opatrně rozbiješ baňku, zjistíš že je vevnitř ještě jedna menší. Když pak tenhle zbytek z výbojky rozsvítíš, tak máš horsý slunko, pod kterým už se opalovat dá... a z jakýho myslíš že je materialu ta vnitřní baňka??
Tím ale nechci říct, že bys neměl používat obyč sklo ... podle mě je v pohodě a bohatě stačí .... ale v tom materiálu opravdu rozdíl je..
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Původní příspěvek od jestedman ok, já se ale nechci opalovat, pokud je mi správně jasno, tak opalování způsobuje UV-a, popř UV-b. UV-a kytky nepotřebujou a UV-b jen ke konci květu.
Pokud rozbiju rtuťovku, tak tam je IMHO nebezpečný UV-c, pod kterým se teda pěkně opálíš
jooo, je to malinko rychlejsi, .. no
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
stínítko jsem kupoval v kompletu od jednoho člena, je to asi vykuchaný z pouličních osvětlení, hobby stínítko z growshopu má lepší odraz, plochu i odvětrávání, proto ho tam mám tedka.
no až bude chut hodim sem nejaký aktuální fotos
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.