Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtěl sem se zeptat jestli je velký rozdíl mezi 3x400w a 2x 600 , mám výbojky nurturelite super hps 400w , která má svítit 62 018 lm díky za vás názor....
Rozdil je ze 3x400 rovnomerneji rozlozi svetlo. Jedna 400W by mela mit svitivost az 62tis lumen, kdezto 600W by mela mit svitivost az 94500 lumen, rozdil mezi 3x400 a 2x600 je tedy jen maly a ve vynosu se odrazi ve velmi male mire. Rekl bych ze zalezi na rozmerech mista kde chces vybojky pouzit. Pokud je to nejaky (pro nekolik vybojek) mensi prostor, tak rozhodne 2x600W nebot maji vetsi svitivost, jestli vetsi prostor tak urcite 3x400, nebot se ti rovnomerneji rozlozi svetlo a kytky na krajich nebudou tolik stradat.
streak light: tak to, stejne jako drtikol, doporucuju 2x600W. Jinak k te elektrice (doufam ze ted nenapisu nejaky nesmysl ), jaky bys v tom chtel hledat rozdil? Prikon 600wattove vybojky je 600wattu a 400wattove 400wattu Tudiz 3x400W = 1200wattu -> 2x600W = 1200wattu.
drtikol¨ no ale s beznyma stinitkama to stoji za prd,,tech 3x4OO se rozlozi lip, ja je mám doma a nechce se mě kupovat 2x6ky ,ale chci vědět jak je to stou elektrikou,
Ty 3 4kila sežerou nepatrně, ale vážně jen nepatrně víc, ale to skutečně nestojí ani za zmínku...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Uspora energie by tam nejaka asi byla.Protoze neco zere i ten predradnik.
Cim vic predradniku,tim vic spotreby.Myslim si,ze je to ale uplne jedno.
Co takhle pouzit Lightrail?Ten je sice dost nakladny,ale kdybys mel dost penez,tak by to bylo urcite zajimavy.Anebo by se dal udelat za par kc.
Koukam ze Wokap me predbehl