Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo a tohle je foceny v 5. den rustu takze je to zatim majicty ae ted u je to v 9 je videt ze rostou zatim ani zminka o sviluskach tak z toho mam taky velkou radost ta zatim cest
tak koukám že si to rozjel v množství větším než obrovském
t sem zvědavej jak se ukážeš a co z toho dáš genetiku máš výbornou o tom neni pochyb a záleží jen na tobě
můžes sem eště prásknout foto tý hnojky+ podrobnější popis? , docela by mě to zajímalo , nic podobnýho s příměsí guana sem eště neviděl a asi nebudu sám .
no hlavně nezapomeň na PH , 3 kapky na litr , ja ?
je dobře , že už to ohejbáš takle brzy , jen do nich
No a dyž stlučes síť a flákneš jí tam tak to bude krásný :zaštipávat:
no a dávej bacha jak si vode mě ty svilušky doneseš domu pod čepicí a budeš nešťastnej
n nic , budu držet palce a těšim se na společný ochutnávky
tyjo, mně se zdá, že tam je vidět dost problémů. jako zatím asi nic smrtelnýho, ale podle fotek žloutnou a schnou konečky listů (Ph?,nízká vlhkost?,breberky?) a podle těch bílejch teček na listech bych řek, že tam máš i škůdce.
mrkni třeba sem:http://grower.cz/forum/showthread....8937#post378937