Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No hulil jsem šalvěj a na to trávu,a měl jsem houbičky a na to špeka,ale takhle dohromady jsem to nezkoušel,a ty to raději taky nezkoušej
A jestli to máš v úmyslu- tak bůh s tebou člověče
Ono míchání psychoaktivních látek není vždy nejlepší,kdyžtak si dej špeka šalvěje,špeka trávy,a na to tak 5 pěkných houbiček,to by mohlo bejt ještě v poho
Jinak jaký to má účiky-budeš zhulenešalvějozhoubičkovanej,a to je mazec
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
...taky jsem uvazoval , jaky bude psychedelicky trip, pri kombinaci prirodnich drog a pristroju ovlivnujici cinnost mozku, napr. houby,trava,salvej atd. s floatingem nebo AVS pristrojem a jejich vzajemnych kombinaci, nemate nekdo zkusenost
ale ja som myslel osobitne staci vies ze si si zahulil salviu a tak tripoval a dychal so psychowalkmanom ,alebo ze si si s hubkami dal silnu meditaciu zeme a tak ci mate niekto take xp . tolko kombinacie to poviem na rovinu ze zblaznit sa viem inak
uz som tu clen dost dlho,ale stale nevidim zmysel tychto praktik a rad ze ako sa len doj*** roznymi kombiaciami drog, supkami z bananov atd. Hadam si raz ludia uvedomia,ze svet neni postaveny len na drogach a da sa relaxovat aj inak.
Aby nedoslo k omylu ,nejde mi o to se doj*** ,to neni nikdy zadnej vetsi problem , jde mi o poznani sam sebe a svych myslenkovych pochodu... a to ze svet neni postaveny na drogach bych si tak jistej nebyl, drogy jsou nasi nedilnou soucasti zivota od jeho pocatku.
...BTW vy tam u vas hulite slupky z bananov ?co zkurujou