Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můžu to skusit na vodovodní vodě, která má podle dlouhodobýho sledování ec tak 0,46-0,5.
Kyby to fungovalo, tak v zimě ok. Zbylý roční období mi to příjde dost neekonomický - na dostatečný množství vody by to zabralo dost velikou část ledničky která sežere hromadu el. to už rači kupovat hotovou destilku nebo rozbít prasátko na reverzní osmózu a mít vodu pořešenou dokud bude filtr sloužit
(a já děkuju za studnu s ec kolem 0,16 )
edit: v prosinci se to nestihlo, kdo by čekal venku takovej doják v půlce ledna .
jedině v zimě, a nebo nějakej grower řezník, co má mrazírnu stejně zaplou a tudíž by neprodělal za elektriku. docela zajímavé by to mohlo být pro growera, kterej má trochu místa v mrazáku, du to zkusit s tou osolenou vodou, jak tam ten děda psal
pokud bych o tom uvažoval, tak teplota vody potřebná pro hydro by stejně změnila strukturu těch molekulových zhluků a tudíž by to vlastnostmi přiblížila destlice
velice zajímavé je to však z hlediska zdravotního(pití za studena, jak tam psal), díky za odkaz torcho
edit: tak jo, funguje to, právě sem to vyzkoušel s tou osolenou vodou a fakt voda z ledu byla míň slaná než to, co sem odlil, takže by to mělo fungovat
2torcha: Bomba kamo. Skoda, ze nedisponuju EC merakem, ale zacnu minimalne aspon prilivat do mejch bublaku takhle upravenou krasavici . By me docela zajimalo, co mi to tece v tom panelaku z kohoutku (pH vim - 7,4). Mozna bych v petkach mohl za tejden tech 30 litru vyrobit. Ty hodnoty co si nameril jsou fakt presvedcivy. Docela se mi libil ten pokus (v tom odkazu), jak do toho primichaval inkoust a nakonec z toho dostal po peti premrznutich svetle ruzovou.
Skoda jen, ze se to musi hlidat, aby to nezmrzlo vsechno v ty petce.
No kazdopadne diiiiiiky, myslim, ze to hodne lidi oceni.
K+ samozrejme zaslano.