Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže zdravím,takovej vejplod,ale čeba už ho někdo plodil))
prostě dvě nádoby nad sebou jedna jako bublak s přepadem,a podní jedna přístupná,s vzduchovacím kamenem a topením.hm tak doufám že mi sem někdo na to něco kiváknete cezt
MaXkonZuM: no nevim na co je nieco take vobec dobre...teda..budto normal bubler...ziadnu dalsiu nadobu nepotrebujes...alebo drip a do nadoby das vzduchovadlo, vyhrievacie teliesko a cerpadlo...
..prihod obrazok....
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
mno na obrazek sem si čas zatím neudělal,ale výhoda by měla bejt ve snažší výměně roztoku kdy člověk nebude muset hejbat s kytíí,a taky že se nebudou přichytávat bublinky na kořínky. tak nevím čeba to je pí***?
Já jel několikrát proplavovací systém,z kádě čerpáš do 6 kýblů ,přepadem hladiny se ti to vrací do kádě.máš jeden roztok(jedno EC,Ph),jedno vzduchování,jedno topení.konstantní hladinu roztoku u kořenů(narozdíl od klasickýho bubláku)
měl jsem původně bubladla i v kýblech u kořenů,ale nejsou potřeba.
KABUTO: mno jako 6 kýblů zní rozumě) já jsem spíš přemejšlel nad velkou nízkou "vanou" Uvid9me jak to dopadne až se dokopu tak čeba i zdokumentuju.....GL