Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v casto kladenych otazkach se pise : Denní teplota vzduchu: 19 - 32°C (ideální 20-22, přes 35 už má negativní efekt pro růst) ... no neni mi jasne to slovicko .. rust kze v rustu muze byt teplota do 35 maximalne a kolik v kvetu ?? nebo je to jak pro rust tak pro kvet .... btw mam neco kolem 33 stupnu vypada to spatne a asi to neuchladim ...
Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR
v casto kladenych otazkach se pise : Denní teplota vzduchu: 19 - 32°C (ideální 20-22, přes 35 už má negativní efekt pro růst) ... no neni mi jasne to slovicko .. rust kze v rustu muze byt teplota do 35 maximalne a kolik v kvetu ?? nebo je to jak pro rust tak pro kvet .... btw mam neco kolem 33 stupnu vypada to spatne a asi to neuchladim ...
Koukni na tento thread, snad ti to pomůže...
Jinak nejlepší teplota pro cannabis je 20-30 °C...dle mě...
imho. si myslím, že optimum pro fotosyntézu je okolo 26stC, vše kolem je horší (navíc se mi zdá, že nad 26stC ty kytiz prostě smrdí víc než pod 26stC....dle mě (btw.docela subjektivni hranice)
som to na začiatku neuhral, este nevyšli semiačka, a mal som tam strasne moc kolisavu teplotu, cez den 28stp. a v noci niečo cez 13stp. To boli prvy den v substratu ale teraz tam mam 26stp a v noci 18stp. uz by to malo byt v pohode, čo myslite stalo sa stym niečo mam ich uz v zemi stvrty den a este ziadny naznak ze by sa niečo dialo, sakra
Ja som dal tiez semiacka do hliny a cakal som asi 4 dni a nic,tak som ich opatrne vyhrabal z tej hliny a dal som ich na vlhke servitky,ktore som potom zakryl dalsimi vlhkymi servitkami.Do dvoch dni,mi vsetky semiacka vyklicali a nemusel som stresovat.Do hliny je to naprd,lebo nato nevidis.