Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny! Rozhodl jsem se o5 zkusit stesti a neco poradnyho vypestit. Moje naroky se oproti zacatkum ponekud zvetsily. V kratkosti vam tedy predstavim moji ŠPAJZKU
lapicky: 2 x 250W obyc. sodik znacky OSRAM
osazenstvo: 11 schniclu TOP 44
puda: zahradnicky substrat + BIOSUPERMIX od Plargonu
Tot zatim fse.
Pritah, odtah a pachovy filtr budu resit conevidet, zatim jsou kyti maly a myslim ze staci 2 vetracky na cirkulaci vzdchu, ktere tam zatim mam.
Co se tyce hnojek, na rust ponecham jen ten BiosuperMix, pozdeji se uvidi, mam jeste neco od minule.
Tak marne cekam jestli mi nekdo (kdo s tim ma zkusnosti) poradi ohledne toho pachace a porad nic Zitra to chci jit koupit, vemu tedy asi ten nejmensi a nejlevnejsi. Uvidim co mi jeste poradi v shopu.
Taky vyfotim zahradku, uz je to moc pekny. Koncem tydne prepinam a vrhnu se do rucniho dratkovani. Pesteni zdar
Cus, dik za info. Ale davat 2litry za vetrak se mi opravdu nechce. Poohlednu se jeste po nejakejch normalnich kramech, kde by se dali splasit trubkovy vetraky. Doufam ze kolem petikilca za kus neco najdu. Uvidime, vecer poreferuju a obohatim galerku. Zatim zdar a silu
2 bigboogi: V growu mi rekli, ze je to presne naopak. Pokud budu mit pachac 160m3/hod, tak potrebuju odtah vetsi! To mi prijde i logictejsi. Veril jsem tedy a koupil jsem vetrak na odtah o sile 230m3/hod.
Doufam ze to bude ok, ted to jen dat dohromady
mohl bys mi prosim napsat, cim si vyvrtal diry do te desky na ten vetrak?? Ja to skousel akorat bruskou a vrtackou a je to pekne na p.cu...akorat hafo bordelu a zdupany vrtak...
Dik Lam
Cest groweri, tak kyti pekne povyrostly! Nektere vetve se moc vytahly, prikrocil jsem tedy k druhemu (myslim ze uz poslednimu) kolu dratkovani. Zacinaji se tvorit prvni palicky a zacina to taky pekne vonet. Sem zvedavy jak to zvladne uhlikovy filtr - zatim bez problemu