Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Nejlepsi svetlo pro matky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 1

Právě se chystám rozjet mateční room (tak pro 4 matky), ale nemůžu se rozhodnout co tam mám dát za světlo. 70W sodík, 70W metalhalid, zářivky nebo úsporky (to asi né co?). Už se sice tady na tohle téma psalo, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti s jednotlivýma zdrojema světla pro matky. Poraďte co je nejvhodnější.

Haman - Flying smokers

Old Post 15-02-2002 v 12:51 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mott
Stálý Člen

Karma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Já je mám pod 55W zářivkami a jsou naprosto v poho. Denní světlo 6500 K. Pokud výbojku, tak na matky jen MH.

Indoor hydro zahrádka 400W, K2, Hash Plant.
Super original makro fotšky vlastní produkce.
Český popis hodně odrůd konopí.
Foto příslušenství a pomůcek
Moje thready na Groweru.

Old Post 15-02-2002 v 15:17 PM
mott je offline   Profil uživatele mott   Find more posts by mott   Foto galerie člena mott   Click here to Send mott a Private Message   Add mott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Nejvhodnější na matky Příspěvek č. 3

Zářivky s modrým spektrem (pro růst) jsou nejlepší a nejrozšířenější, případně můžeš dát MetalHalid. Pod sodíkem by to šlo určitě taky, ale je to zbytečné. Chce to alespoň 25 wattů na čtvereční stopu.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 16-02-2002 v 10:54 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smokiee
Stálý Člen

Karma uživatele smokiee - 75% Pěstitelská

Nápad Matkárna Příspěvek č. 4

Osobně mam nejlepší zkušenosti s metalhalidem. Mam 125w na cca 4 stopy a nemůžu si stěžovat. Uvnitř 3 matky a pohyblivý počet klonů.

Hulení mě ještě nezabilo , tak proč bych přestával. => Keep smoking with Smokiee .

Old Post 16-02-2002 v 11:19 AM
smokiee je offline   Profil uživatele smokiee   Find more posts by smokiee   Foto galerie člena smokiee   Click here to Send smokiee a Private Message   Add smokiee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 5

Prave mi kamos privezl z nemecka z nejakyho vyprodeje MEGAMAN PLANT REFLEKTOR (zlevnenej z 45Euro na 15Euro - no nekupte to). Je to taková závěsná lampa a v ní 4 něco jako malý žárovky. Je tam napsaný že je to speciálně na kytky, ale není tam uvedena svítivost. Nevíte někdo něco o tomhle produktu???

Haman - Flying smokers

Old Post 18-02-2002 v 18:59 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
22-01-2008 - ake svetlo pre matky... ? - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás