Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Právě se chystám rozjet mateční room (tak pro 4 matky), ale nemůžu se rozhodnout co tam mám dát za světlo. 70W sodík, 70W metalhalid, zářivky nebo úsporky (to asi né co?). Už se sice tady na tohle téma psalo, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti s jednotlivýma zdrojema světla pro matky. Poraďte co je nejvhodnější.
Zářivky s modrým spektrem (pro růst) jsou nejlepší a nejrozšířenější, případně můžeš dát MetalHalid. Pod sodíkem by to šlo určitě taky, ale je to zbytečné. Chce to alespoň 25 wattů na čtvereční stopu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Prave mi kamos privezl z nemecka z nejakyho vyprodeje MEGAMAN PLANT REFLEKTOR (zlevnenej z 45Euro na 15Euro - no nekupte to). Je to taková závěsná lampa a v ní 4 něco jako malý žárovky. Je tam napsaný že je to speciálně na kytky, ale není tam uvedena svítivost. Nevíte někdo něco o tomhle produktu???