Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » matkarna Manhattan V5100
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
massmurder
Nový Člen

Karma uživatele massmurder - 44% Pěstitelská

matkarna Manhattan V5100 Příspěvek č. 1

Dobrý podvečer growerky a groweri,nejaky ten patek uz mi matkarna v poklidu bezi, tak bych o ni mohl napsat par radku,

Jedna se o serverovy case z pc manhattan V5100, VxŠxD- 60x22x50cm, kvuli malym rozmerum jsem tam dal mene topici zarivku nurturelite Blue 24W 60cm, zatim tam je jedna maminka, jmenem Afgan,

pritah 11cm(93M3/h) pc vetrak AC, odtah 9cm( pc vetrak AC, cca 55m3/h)

Vetraky lze redukovat na 5V a 12V napajim z meho PC , 5V neslytelne a postacujici,
ted se pokusim prihodit foto, prvne tak snad se povede...

Naposledy upravil massmurder 26-11-2006 v 11:42 AM

Old Post 11-11-2006 v 17:08 PM
massmurder je offline   Profil uživatele massmurder   Find more posts by massmurder   Foto galerie člena massmurder   Click here to Send massmurder a Private Message   Add massmurder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joint-SR
Stálý Člen

Karma uživatele Joint-SR - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Zdarec pekne maskovanie to treba uznat a ako dlho tam maz uz tu matku bral si uz z nej nejake rezy ? a ak sa mozem spitat aku svietivost v lumenoch ma to svetlo inac dpbry napad

Old Post 11-11-2006 v 20:24 PM
Joint-SR je offline   Profil uživatele Joint-SR   Find more posts by Joint-SR   Foto galerie člena Joint-SR   Click here to Send Joint-SR a Private Message   Add Joint-SR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
massmurder
Nový Člen

Příspěvek č. 3

j dekuji,v case je tak asi tri nedele stary rizek udelany z matky,ktera mi nyni dozrava, 24W ma 1950lumen dle stranek vyrobce, http://www.nlites.co.uk/linear.htm , mno me slo i o tu prakticnost, protoze zepredu z toho panelu vytahnu kabely a na koleckach si stim prejedu do jineho kouta v mistnosti :-)

Old Post 11-11-2006 v 21:17 PM
massmurder je offline   Profil uživatele massmurder   Find more posts by massmurder   Foto galerie člena massmurder   Click here to Send massmurder a Private Message   Add massmurder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
massmurder
Nový Člen

Příspěvek č. 4

Tak mala aktualizace, jak se to zase po nejakej case vetvi este bez zastrihnuti ;-)

O nejakych 10 dni pozdejc..

1) Maminka z blizka
2)Trosku z dalky a dole si muzete vsimnout blizen, snazim se opet udelat rizek z nakvetle kyti ,prvni pokus se povedl a zije nadale, todle je druhy rizek a pokusim se az to hodi korinky, to nechat dozrat hned jak sklidim co je nyni v roomu.

Naposledy upravil massmurder 17-11-2006 v 11:27 AM

Old Post 17-11-2006 v 11:13 AM
massmurder
Nový Člen

Příspěvek č. 5

A je tu dalsi update, kyti jsem zastrihl, udelal dva rizecky, tak kterej se chytne jako prvni souboj stimulaxu
1) kyti po zastrihnuti
2)Vlevo rizecek se stimulaxem II a vpravo rizecek se stimulaxem III

Tak odhaduju ze gel by mel vyhrat, ale co ja vim Treba to nyni bude naopak.

Old Post 19-11-2006 v 11:46 AM
massmurder
Nový Člen

Příspěvek č. 6

A je tu dalsi update, kyti jsem zastrihl, udelal dva rizecky, tak kterej se chytne jako prvni souboj stimulaxu
1) kyti po zastrihnuti
2)Vlevo rizecek se stimulaxem II a vpravo rizecek se stimulaxem III

Tak odhaduju ze gel by mel vyhrat, ale co ja vim Treba to nyni bude naopak.
Dnes jsem meril moji odstatou vodu a tim slepeckym testem jsem "nameril" 6,8 ph .

Old Post 19-11-2006 v 11:49 AM
massmurder
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Cuss lidicky, vsem dekuji za K+,dnes pridam dalsi foto prinesl jsem si vetvicku Sage, jsem na nej velice zvedavy, uz jen z toho zda se chytne, je dost ve spatnem stavu bych rekl, pouzil jsem Stimulax III, doufam ze zabere A mimojine pripojuji este fotos cele kultivace v manhattnu

1)Sage
2)vnitrek manhattnu

Premyslim, zda by se nizka koncentrace vermifluidu dala aplikovat postrikem na rizky, zda by to melo kladny ucinek, rad bych toho Sage tim ozivil ci podoril...

Naposledy upravil massmurder 20-11-2006 v 21:43 PM

Old Post 20-11-2006 v 21:36 PM
massmurder
Nový Člen

Příspěvek č. 8

Zdravim vsechny, tak dnes udelam opet kratky update.
Nakvetly rizek se mi povedlo uspesne zakorenit, tak to prdnu ke kytkam,ktere zrajou, uvidime

Sage nadale preziva, stale bez korinku.
Dva pokusne rizky z afghana, se maji taky krasne k svetu a este bez korinku a maminka nam stale pekne roste a vetvi se.

1)Nakvetly rizek
2)Korinky nakvetleho rizku
3)Matther Afghan
4)2 maly afganci a sage vzadu
5)Psychotria viridis

Old Post 25-11-2006 v 12:01 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás