Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pod takovou lampou bych se snazil spis drzet niz doporucoval bych srog , ty hnojky nevim slepicince do indoor ??? jak ti ty kytky zacnou kvest tak stoho budes mit kostata a mali vynos, jake jsou rozmery te skrine neni to moc velke na 100¨w ? kdyby jsi mel zajem tak bych stebou pomenil seminka. kdystak pm , jinak to vypada nadejne jen to chce skusenosti a vychytat drobnosti hodne uspechu ......
ja bych rek ze je to v pohode ty rozmery na 100 W to je takovy akorat zalezi jen jak chces mit velke ty kytky? scrog by byl lepsi asi jak kvuli prostoru tak kvuli vynosu a hnojeni skusil bych mozna nejakou chemii pockame na dalsi info zatim pestu zdar ...
JO TY ROZMERY BY SEDELI ALE NA FOTCE MI TO PRISLO HROZNE VELKE. TEN SROG BY MI FAKT PRISEL JAKO NEJLEPSI ZBUSOB,A CO SE TYCE TECH HNOJEK TAK BYCH SE CHTEL ZEPTAT JAKE MAS S KUSENOSTI S LEPSIMA HNOJIVAMA (PLAGRON ....ATD) ???
mas tam naky stinidlo?na tech fotkach to nni videt.jo a taky bych asi lip poresil tu ventilaci.mi ty nepripada ze sou ty vetraky na zrovna stastnym miste.
Jak už tu bylo několikrát zmíněno......Moc vysoko sodík a málo(spíš vůbec) zaštípávaný. Já to odvozuju podle fotek protože na nich nevidím že by si aspoň jednou zaštípnul. Ale je to dost starý foto takže nevim jak to vypadá teď......ale ten sodík opravdu níž, bute to o hodně lepší, kytky nepudou tak do vejšky ale spíš do šířky což očividně potřebujou.........
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."