Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec po nejakom 4 mesacnom studovani groweru sme sa s kamaratom rozhodli ist do indooru v skrynke neni mozne aby sme vdaka groweru vedeli setko co mate vy skusenejsi pestovatelia takze tanto thread zakladame aj koli tomu aby ste mohli pomoct ak nieco nebudeme vediet.
Takze popis kopletu :
Skrynka : vnutorne rozmery d40cm d60cm v80cm, vonkajsie su o nieco vacsie kedze je to nejake lepene drevo tak asi + 2,5cm
Svetlo : sodik 250W philips Son-T
Zemina : Nejaka zemina co ma ph 6,5-7,5 a bude miesana s raselinou co ma ph 5 aby sa nieco znicilo to ph aspon na 6,5-7,0 bude to v 2ks 12litrovych nadobach na kvety s tymto by somchcel poradit ci mam rozdelit ten kvetinac na 3 casti pre 3 rastliny ci mozu byt aj v kope ....
Hnojivo : zatial nic casom ale netusim co bol by som rad keby niekto poradil nieco tak do 500Sk
Rastlinky: ak setko vide pojde to z rezov ale ja talent som zas raz zabudol nazov odrody :-)
Chladenie : 4pc vetraky s priemerom 8 cm napajanie je vyriesene home made :-)
a kde kupim perlit a kolko vide lebo mi poradili premiesat to s raselinou aj v kvetinarstve ... + zabudol som dodat ze sa budeme snazit o scroog
PS budu fotky hned ako zistim ako ich tam dostanem
No co ja by som hned vytkol je ta vyska...80cm??? na vsetko? to si musis robit srandu...crepniky 20cm osvetlenie 30cm = 50CM! v prdeli... Xces pestovat 30 cm bonsaje pod 250W? luxuuuus
Ale nie, 30cm nebudu moct mat rastlinky, bo by sa pripalily, jednoznacne este doriesit, a roztahovat max max max ako sa bude dat...s tvojou sikovnostou
no s tou vyskou je to dost obmedzene .... s tou lampou to tienidlo sa da ohnut ono by to slo stiahnut aj na tych 15 cm + tie kvetinace su fakt ze 20 cm tj 35 a 45 ostava na nejaky mini scrog ... nevim ako to inac vychytat proste siel som maximum co sa dalo + neviete niekto kde na slovensku kupim tie haluze na ohybanie stoniek ?
no podla mna na to ohybanie nieje vobec potrebne mat kolienka, sice su pohodlnejsie...staci kusok sikovnosti a poradis si aj sam a pekne, len sa treba nad tym trosku porozmyslat. Inak 45cm je uz ok
2 dravec sak uvidim ako bude ta teplota po testovani ... ak bude nad tych 30*Ctak davam dalsie vetraky ....
2 matko291tak mozno vychytam 150W ... nebude to sok pre rastlinky ked pojdu tyzden na 250W potom 150W a po prepnuti na kvet 250W ?? a utiahne mi tych 150W 6 rastliniek ?