Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty blaho! Takovy slozity!
To ja se s tim moc nes*ru.
10% perlitu
10% pisku
30% zizaliho hnoje (obycejny hnuj dany do kyble, pridana hrst zizal a tak po mesici to je pripraveno k pouziti)
50% hliny (vetsinou pro pokojove rostliny+treba jeste nejaka jina, podle toho, kolik ceho mam)
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.
tak složité to jen vypadá cose týče Ph tak je to v klidu 5,8-6,0
dobře udžuje vlhkost a přebytečná voda odtéká
Hmmm zajímavé já jen jak kdo si mýchá protože co se týče substrátu jako pěstebního media tak na něm záleží co se týče složení mého substrátu tak jsem to dělal z kamošem a ten je profesionální zahradník a řekl mi že je to asi nejideálnější substrát v naších podmínkách co se týče živin,Ph (udržování),vlhkosti
Tohle forum není o hádání ale jen tak me zajíma kdo v čem pěstuje
Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety
Ja jsem linej jako prase, a proto, kdyz jedu hlinu vetsinou si substrat kupuju v g-shopu. Driv jsem hodne pouzival Royality mix od Plagronu, ted jsem zkusil All-mix od BIO-BIZZu. Spokojenost 100% s obema vyrobci/substraty....
23
Já mám míchaný vlastní substrát, je jednoduchý a osvědčený ;-), prostě smícháte 2:1 zahradnický substrát s perlitem a na dno květináče prostě dáte vrstvu 2-3 cm keramzitu, (živiny a humus už je v tom zahradnickém substrátu z květinářství, pak stačí jednou týdně hnojit a mňam úroda =D
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
perlit je shit akorat to meni ph atd pokud si s nim nevyhrajete ja jedu uz 3 sklizen v samotnym koku jako pampalin a naprosta spokojenost akorat teda pouzivam plagron protoze ma v sobe takovou vychytavku)