Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny po shlidnuti par prispevku sem se rozhodl,ze sem dam taky svoji urodu.S kamosema sme objednavali seminka z Nirvany a byly sme docela prijemne prekvapeni klicivosti.Skoro vsechny vylezli.Jenze o to horsi to bylo pri rustu postupne zacinaly nektery odchazet asi jim nesvedcili podminky.Objednali sme Snow White,Hawaii x Skunk # 1 a Master Kush.Ze vsech snad petatriceti seminek-v nirvane byly trosku moc kdyz nam je balili- ovsem poradny kytky vyrostli vlastne jen me.Asi to bude tim,ze je mam na zahrade....
Z hnojiv sem pouzil mnou vyzkouseny a osvedceny HESI na rust a zvlast na palice(fosfor) no a jeste SuperVit
Uvidime jak se mi zuroci pulrocni snaha a laskyplna pece
Prvnich 6 fotek byly moje oblibeny Sněhurky (Snow White)
ve skutecnosti sou jeste o neco peknejsi.
Ale ted k nasledujicim fotkam.Je to Hawaii x Skunk # 1. Z puvodnich 4 kytek ktery sem mel me nakonec zustala jen jedna,ale ta vyda snad za dve je 2,80 vysoka a tri lidi ji v nejsilnejsim miste neobejmou.Ty dalsi sem minulej tyden vyskubal vyklubali se z nich samci.Na muj vkus az moc pozde,ale co uz.
Sem po delsi dobe zpet... nejak me nevychazel cas napsat driv.
Mam nejaky bodiky a kratky texty v karme a sama chvala hmmm asi to nebude tak nejhorsi
Ne vazne DIKY VSEM HULICUM KTERI ME OBDAROVALI BODIKAMA!!!
DIKY
v brzke dobe sem pridam novy fota myho osobniho haremu::::))))
ja si planujem zaobstarat hesi. ale oproti napr. Plagronu, ktory som uzival maju nizsie hodnoty NPK.
skus podat nejake info ako vies ze Hesi je good.
dik
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace