Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím growerstvo!
takže odrůdy pro letošek:isis,safari mix,ak48,california orange bud,mango a no name
pěstební substrát:zahradnický s guanem na 6týdnů smýchán s lignocelem a perlitem
hnojivo:AH v kombinaci se slepičáky
jinak jsem se letos připravil takže mám sázeno na více místech!se to sem pokusím nějak srozumitelně naházet
docela se zpožděním bo si nejsem jist zda to všechno letos v klidu sklidím?ehm na třech místech ze čtyř mi sousedí fízli-u našich přímo a zbylé dva fleky ob barák ale i tak takže?uvidím
a zde u kámoše na balkoně:
1x ak 48
1x safari mix
1x california orange bud
co je co nevím páč jsem to viděl jen jednou a ztoho jsou tahle fota!až to uvidím podruhé tak to bude v den sklizně-kámoš bydlí hektar daleko takže je to na něm
for protest:jo sorry jsem zapoměl napsat že jsem sázel začátkem července-a jak jsem již psal na začátku tak že to sem dávám z jistých důvodú až teď(sklizeň nejistá tak abych to tu zbytečně nezasíral kdyby?)
nazdar.nevím řekl bych že kdyby si sem dal fotky z doby kvetení tak by si to tady určitě nezasíral... zkus to nějak pořešit,určitě nejsem jediný,kdo je zvědav co ti z toho vylezlo?! jinak ty kytky co máš u kámoše vypadají docela slušně!a čím je hnojíš,všechny kuřincema???
něco od sestry-jinak kvůli sousedícím fízlům jsem neměl přístup ke kytkám takový jaký bych si přál a je to na nich docela vidět!!třebas když člověk přijede po týdnu a och shit svilušky !!nebo fix už přelito !atd