Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Seminka jsme nasli, tak odrude rikame Plavacek. A jedna kyticka, kterou sem si nechal doma rikam Liduska. Je to muj nejvernejsi posluchac me hry na kytaru (respektive jedina, ktera nemuze utect).
hm, jakoze davat jmena kytkam je z meho pohledu neskodne roztomile, ale ja nazyvam kytku podle geneticke prislusnosti - modelu.. co neni zaskatulkovane je nounejm nebo proste "kytka", nebo pokud ma na sobe naky dominatni prvek tak jmeno podle nej.. tvar, barva...
ale rozhodne ne nake pi*oviny jako Marenka, Karkulka, Eleonora, hermous Emil atd..
Loni jsem měl třeba Cyrila, protože na sv C. & sv M. byla stejně velká jako já a já myslel, že to bude samec. Nebyla.
U kámoše ve skleníku byla Marie a loni Bouřka.
Nebo můj letošní model vzniknul prcem hermafroditního No Nameu a řízků z Black Dominy. Takže z toho letos rostou nádherný Black Dominiques (familiérně Dominiky).
To sou takový asociace, no.
fialka, kvasnice, a naposledy to byly kočičince, kytky byly na balkóně a v bytě byly dvě kočky, na kytkách bylo tolik chlupů, že jsme je tak pojmenovali, ale bylo to super kouření, no a potom mordory když je to moc dobré
Známý pojmenoval svou no-name odrůdu Jessica Flečrová (nebo jak se to píše).
Měla fajn sativový high, ale bylo třeba toho zhulit hodně a ku konci stavu to byla vražda .
pekne nazvy, moctaky sem mrte dlouho pestoval nonamy, nez sem se dostal k original genetice...takze nazvy taky byli a dosud jak jiz se tady psalo , si je lidi pamatujou..tak treba, kamos mel kytku pestoval ji doma v kvetinacku a potom ji dal mamine k narozkam, pojmenoval ji Mamaskank, dalsi co si vzpominak byla kyticka ktera byla cela omotana pavucinou , dostala nazev Spajdrmasakr...-dobre koureni. dale veci jako citronovka, indie(kour dovezeny z indie,mazakr zkourenost co sem kdy kouril z venkovej nejlepsi,kamos jezdi makat po svete a dovez mi 2g a jako nej nej-byli z toho 2 seminka ale zel kyticky este pred kvetem odesli do nebe...pak treba mrkev-kour chuti i vuni pripominal mrkvicku parada
loni jsem měl čtyři noname kytky:
Královna - nejkošatější, impozantní dáma
Princezna byla menší královny
Doutník - jediný silný stonek s dlouhou palicí
Outsider Voňavka naprcaná - zpočátku se jí nedařilo, rostla na mezi na mraveništi, po přesazení na zahrádku se rozjela a odměnila se mi opojnou vůní a semínky; pyl přinesl darem vítr.
Letos mám rostlinky tři, jména pro ně ještě nemám
předminulej rok jsem měl SAPONA, to proto, že smrděl po saponátu, ale kouření to bylo super, krásně energický, myslím, že jsem asi zatim lepší model nevypěstoval.
měl jsem z něho pouze tři semínka, ale já vul je stratil
a ten samej rok jsem měl taky KUŽI, ten byl zase tak hnusnej, že prd chutnal jak kuže, nebo tak nějak