Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Výsledky těch testů uznávám a souhlasím s nima ...
Sám ze své zkušenosti vím, že vše co tam prezentují a k čemu docházejí jen a jen pravda... alkohol je buřič a ganja spíš uklidňuje ..
Co ale sám vím, že řízení pod vlivem marihuany je celkem častý ( nejen u mě :-D ) a že na to teď v každým větším městě mají mašinky, co to dokáží zjistit a taky Vás podle toho ohodnotí .. (nejen bodově, ale i finančně :-/ )
Že všeho moc škodí je obecně známo nejen na tomhle, a uznejte sami, že když řídíte "spálený jak kopřivy" :-D tak máte pocit že to je spíš nějaká vesmírná odyssea ne cesta z práce/do práce/ z klubu/ do klubu bo tak něco ....
Myslím si ale, že by mohli vymyslet nějakou minimální povolenou hranici, protože až se do toho naši příslušníci sboru národní bezpečnosti opřou naplno, asi se budou divit co "zkouřenejch paprik" tu jezdí ....
ano, musim říct, řídim zhulenej a ano, je to nebezpečný. Řídim takhle už tři roky. A nejvážnější nehoda, jakou jsem způsobil bylo v noci nacouvání do za mnou stojícího auta -> škoda nulová. Jenom by mě zajímalo, kolik nehod způsobí lidi, co přetejkaj sebevědomím nebo chlastaj, za tři roky. Mě nejde o to sám sebe obhajovat, jde jenom o to, že společnost vnímá ganju stejně jako alkohol (za volantem) a to neni dobře.
ok, tak je ganja bezpecnejsi,
ale jde o to, ze by jsi nemel byt pod vlivem niceho, co te takhle ovlivnuje chapes?
I tak se muze stat ze zpusobis nehodu.
Predstav si ze zhuleny srazis nejakou holcicku ci ti "skoci" pod auto
Nemyslim ze je huleni za volantem bezpecnejsi.
Proste mate ovlivnene mysleni, a to uz staci k vetsi nehode. Co kdyz ste zhuleni fakt fest, podle me kdyby nekdo byl na prechodu, tak ho razem sejmete, huleni nehuleni. Mate spomalene reakce a to je ono. Rozhodne bych to nepodcenoval!
kdyz nekoho sestrelim zmastenej budu mit uplne stejny vycitky jako kdyz ho sestrelim strizlivej. zabil bych ja, ne droga. je to moc jednoduchy hazet vinu na drogy. stejne sem skourenej porad.......
a navic za zadnou cenu nikdy nedam vzorek slin, moci ani cehokoliv jinyho. aspon mi neprisijou verejny ohrozeni. nikdy nedavat zadny vzorky.
mozna, ale takle mi to neprisijou.....
kourim travu celej den a jezdit sockou fakt nemuzu. rizeni zkourenej povazuju za svuj nejveci konicek. uvidime jak dlouho mi vydrzi.
praxer: jako jasně, rozhodně bych NEMĚL řídit pod vlivem čehokoli (prášky, ganja, alkáč, other drugs), ale je zase blbost, že seice maj testery na ganju, ale berou ganju jako alkáč. Tyhle látky se pořád berou podle jednoho metru a to je špatný. Stejně špatný jako jezdit pod vlivem.
na druhou stranu má voidman pravdu. Nelze soudit podle člověka kterej si dá třetího špeka v životě (něčeho silnýho) a je z toho vyplesklej. Ten test tak jak ho tam prezentovali nebyl nijak zvlášť průkaznej, páč na tohle se dělaj studie s x počtem osob, který jsou testovaný v určitým čase (ne jedno odpoledne blbnutí na xx polygonu) a z toho se dělaj závěry. Tenhle článek je klasickej produkt okurkový sezóny. O čem ty lidi maj psát?
Tahle debata nemá smysl. Nezlobte se na mě, ale lézt za volant pod vlivem čehokoliv (kromě minerálky) je vyložená nezodpovědnost. Nikdy nevíte, co se posere a já osobně bych za volant zhulenej nevlez
Heh chlapy vy me udivujete ...ja hulim uz par let...autoskolu jsem delal JEDINE!!! zhulenej,pac sem byl klidnejsi a vsechno mi slo lip,nez kdyz jsem byl strizlivej...je jasny,ze poprve sem tam sel cistej,ale fakt sem byl nervni jako blazen a neuridil jsem nic...
jinak ridicak uz budu mit 4 rokem...jezdim tri roky a jen jedna nehoda...sesrotovala me zenska,ktera nedala prednost...ja nikdy nic nezavynil...
taky zalezi kdo jakej je ridic,ze???kdyz je nekdo kretyn,kretej se ani neumi rozjed do kopce a zafajci si,tak se nemuze divit,ze neco provede a takovyho cloveka bych se na silnici bal...
moje oblibena vec pri jizde autem,je misto cigarka hulit jointa,proste si v klidku jedes,v klidku vyprdis a je to pohodicka,zadnej stres nic...samozrejmne nesmis jezdit jak meml...to ani s tim bodovym systeme nejde...proste je kravina aby ,kdyz jsi zhulenej se neco posere-....posrat se to muze i kdyz sem strizlivej...potkas v protismeru predjizdeciho kokutka s ksiltovkou a felicii,nebo staryho klouboucnika,kterej je snad jeste horsi...
ano souhlasim,mozna to je drobet nezodpovedne,ale kdyz ten clovek se chova zodpovedne,tak v tom nevidim problem....ted zalezi jak moc jste na to zvykli a kdo co vydrzi....ja s tim nemam problem....
mi se ridi zhulenymu dobre jestli to za volant patri nebo ne je individualni nekde ve meste bych si to mozna nedal ale normalne jezdim zhuleny pomaleji a opatrneji..s temi reflexy je to horsi ale zalezi tez jaky model a jaky druh zhulenosti...
jo jinak este k jinym drigam sem jel jednou s kamosem zhribovany a uz nikdy v 60 kiometrove rychlosti sem myslel ze jedem strasne rychle a ten ridic byl taky zhoubovanej..uz nikdy.. jo a esli mi nekdo bude rikat ze sme chuj ze jsme jeli zhribovany a ohrozovali lidi tak to bylo v noci na vesnici za nuloveho provozu asi tak kilometr jizdy ale stacil