Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sem uplnej nováček jak na groweru, tak i v pěstování. Kamarád mi prodal 3 samičky- nebula, woodo ,a northlight. Jsou to hrozný mrňousové a nějak ne a ne vyrůst, letos z toho asi nic nebude. No nic, doufám,že se tady zjistím,jak to vylepšit!
Všechny Growery zdravim!
nazdar terezko!
no modelky mas pjekny... mas k tomu i nakou tu lampicku?
urcite posli naky fotky... at se muzem taky podivat
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Tak tě tady vítám ale mám dvě připomínky, tak první je na místě - kamarád tě buď podělal nebo sem slepý nebo je to nekvalitní foto věřil bych spíš té první možnosti ptž u takých prcků těško poznáš samce popřípadě samici a připomínka#2 - nemáš to trošičku přelitý? bych řekl že určitě, inak se měj.
don´t fuck the
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Ty kytičky máš jakože řízky nebo ze semínka? Pokd ze seminka, tak pri teto velikosti nepozna samici ani Alláh, natoš ''kámoš''. Pokud jsou to řízky, je vše OK. Letos z toho něco bude (na pár špeků). Bržím pěsti, nezapomeň uploadovat fotky a jak tě několik kolegů navedlo, prostuduj FAQ (:faq, jsou tam nashromazdeny vedomosti nekolika generaci hrowerů.
Kytičky jsou z řízků, tak doufám ,že si ze mě kámoš trošku nevystřelil....(-uvidíme! jo a přelitý sou, sem je předevčírem zapomněla schovat když pršelo....ale dneska to pěkně svítí,tak to bude snad OK ) Ńa to FAQ sem už koukala, je to fakt hustý, jak nějaká online encyklopedie!! )