Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cauec panove a damy.Sem tady new takze mi dovolte se predstavit.Na jmeenu nezalezi...only Free_tekk.Pestuju uz naky ten paatek,ale kazdy se ma porad co ucit,takze sem se rozhodl pridat k vám.Lampicku nemam kam dat ,takze si uz 7 let ujizdim na OUTDOORU.Vse se odahráva na Jesenicku odkud pocházím a kde pánům lesákům zpříjemňuji práci.......svoji junglí.he?Myslim se par fotecek neuskodi.....
Hold dukaz misto slibu zejo.
Hnojils to nečím ? sadils to hned semínko do bemně nebo nechal naklíčit doma , a vysadil pak až větší rostlinku ? sadils to do původní hlíny nebos tam dal vlastní substrát ? Jinak máš náhderný kytky, a křížení se ti vážne povedlo, nemáš nejaký semínka týhle kytky ?
Tý vole tak to je hodně hodně hodně dobrej out! chlape, kdybys měl příspěvek i někde jinde máš u mě karmu, btw nemáš fotku s ňákým porovnáním?
edit: trošku sem to časově nezvládl, pěkné foto!
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
ty chlape to se mi nechce věřit že todle vyrostlo z krystalonu a z konskeho hnoje??? sem teda zvědav jak to bude zhulovat? komoš měl ve skleniku a babička mu to hnojila konskym hnojem a taky mel hodne velkou kyti a paldy taky slušny ale když sis zahulil tak měls stav jenom 30 min potom hovno
hele a jestli jste tady fsichni z jeseniku, nemeli jste nahodou pred tejdnem malou nehodu s autem v Jablonci a pak jste zeptali jablonecaku jestli tam nemaj cestu a nakonec vas tam odvezli?? i kdyz to asi nejstee vi...
Hul pro to, aby jsi žil, nežij pro to, aby jsi hulil...