Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
COB - od Nirvany - koluje tu tzv. Hyena pheno - vynikající - zmašťuje vydatně, obrovský výnosy, pokud budeš pěstovat i něco jinýho, tak to hravě přeroste
MendoBog - kříženec Bogbubbla (BOG seeds) a Mendocino Madness od T.H.Seeds. Hodně vitální kytička, palice nejsou úplně nejtvrdší, ale výborně maká a z kytky toho zpracuješ opravdu hodně. Když to necháš aspoň měsíc zfermentovat, budeš mít luxusní libůstku.
Belladonna - poměrně vysoký výnosy, hodně tvrdý palice, jedna z nej voňavek, co jsem kdy pěstoval. Stav je občas hodně trippy!!!
C99 - to nej, co můžeš mít, výnosy nejsou až tak extra, ale materiál, který sklidíš, překoná mnohá očekávání. Dle mého jeden z nej modelů, co jsem měl!
Jack Herrer - spíš menší kytička s monstrózním výnosem, chuť spíš ganjová (proti jinejm cukrátkám), stav poměrně přísný diktát!
A11xMTF - luxusní, podobná C99, ale C99 je krapet lepší dle mého názoru...
S čím jsem neměl dobrý zkušenosti:
Super Skunk, Chronic, Mazar, Northern Lights - nic překvapivýho.
Spíš menší výnos ale diktát:
Black Domina - 1 špek a nazdar bazar! Moc silná, pro zhulky s velkou tolerancí jedinečná volba!!!
smokeANDfly: já bych musel taky hledat, tak hledej....a black dominu se pokusim sehnat já Jinak máš možnost pěstovat z řizků, pokud si je seženeš a žadnyho samce u sebe v životě neuvidíš
GWS - Monstrózní hovado pokud dostane péči jakou si zaslouží, překvapí výnosem, qalitou, vzhledem, tvrdostí. Snad jen pokud ji (ho) necháš přezrát přeqapí až moc sedavým stavem..sklízet trošku dřív a numero uno..
jestli chces vylozene feminizivany tak co se tyce mega vynosu tak Pure power plant(PPP) klidne i kilo z jedne kytky kdyz ma spravne podminky spis piscitou vzdusnou pudu z me zkusenosti a spatny neni ani ICE,ale ten feminizivany nesezenes.
Původní příspěvek od smokeANDfly hhmm tak se na ne wyser..ale ja chci jen feminizowane..jasne samicky co wic si muzu prat...
nemas za co.inac skor jasni hermaci ako jasne samicky
all:vidite,ze chce hlavne vynos a kvalita ho moc neber.zeby nekale umysly?lebo uz len ten nazov je v style:"nech je toho co najvyse a bolo by dobre,keby to aj slape,aby sa to dalo..."
caesar:ptam se na wynos protoze muzu mit jen par kyticek a chci toho mit na cely rok wis?tim par kyicek myslim max.5wis?a z tych 5 kytek bych chtel na rok koureni pro to se ptam na wynos,kdyz toho bude dost tak me bude jedno jestli me to skouri po 2.prdu nebo po 5.prdu chapes??
a ptam se, taky proto abych pristi rok zas nedosel do shopu a zas si newybral neco nic moc..
jeste bych se zeptal ktere kytky dozrawaji nejdriw??z tech wynosnejsich???
Why drink and drive ,when you can SMOKE and FLY.
Naposledy upravil smokeANDfly 03-08-2006 v 11:48 AM
smokeANDflyno zase,ked ta to zhuli z 2 prdov miesto 4 tak nebudes toho tolko musiet mat a este si aj pluca usetris.inac ozaj si radsej kup rizky a mas istotu a este aj usetris
Ještě jsem zapomněl na jednu libůstku - AK47 - megavýnosy hodné macaté indiky, stav podobný spíše sativě - pokud se nenechá přezrát, neuspává a kopne velmi mocně!