Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímalo by mě, kolik lidí ví o Vás, jestli hulíte ? Byla jsem vždycky odsuzována, že se tím netajím, prostě když to někdo začal odsuzovat a něco békat, tak jsem řekla, že taky kouřím a pěstuji brčko a že na tom nic špatného nevidím, nebo když se někdo ptal, v práci ředitel, rodiče, známí, ve škole...Neměla jsem potřebu si hrát na někoho jiného. Mám kolem sebe lidi, kteří by to nikdy neřekli lidem, kteří mají trochu jiný styl života, rodičům a ani "kamárádům a kamarádkám", se kterými se stýkají a jsou o třídu výš a mě za to nemají moc v lásce...Mají strach z reakce, ale já mám zkušenost, že se tím perfektně vytřídí známí, možná proto jsem teď sama, ale kdo mě má rád takovou jaká jsem, měl by tolerovat i hulení. Přece to néní nakažlivé. Zajímalo by mě, kolik lidí to má strach o sobě přiznat. Je pravda, jak to teď píšu, že možná trochu anonymity, taky néní na škodu
před lidma kteří nemají v hlavě nasráno se tím netajím protože k tomu nevidím důvod... ale jak pěkně říkáš, vytřídí se tím známí, mě se spíš okruh známých mimo školu komplet vyměnil ale vubec mi to nevadí, lidi se kterýmá se vídám a bavím furt do mě nijak neryjou a když tak není problém je usměrnit a celkem mě i těší že někteří z nich si občas taky zahulí
the future is now
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
To jo no pekne si to vystihla to jsem na tom podobne..,proc se s tim tajit ja v tom nevidim omoc veci drogu nez jako je napr. chlast nebo cigara..ale jak se na druhou stranu rika:vseho moc skodi..hhhh
Na mě se třeba ve škole dívají pomali jako na smažku - no jo vyhulenec de. jako by čast třidy nehulila taky
třeba matce jsem to neřekl tu by to ranilo a babička si to nenechá vysvětlit otec stejně tak ale kdesi jsem četl že okruh přátel by se neměl měnit jen kvuli tomu že berete drogy protože je pak váš okruh pratel svázaný jenom tímto a už to není ono (prý)
ti co vás mají rádi si na to zvyknou (překousnou to) a ti co ne tak ty at vezme čert!
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
No já to po dlouhém rozmýšlení řekl rodičům, matka vcelku v poho, akorát pár výhrad, ale tata rypal vic, ale když mu to nepřipomínám tak je v poho... všichni mí kamarádi to ví... i když většina nehulí...
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
Tak já se tim vůbec netajim... Spousta lidí se kterejma se znám tak hulí,a myslim že na tom stejně jako já neviděj nic horšího než chlast a cigára.. Máma to taky myslim tuší,dřív sem jí i řikal že sem hulil,ale protože sem toho pak asi na půl roku nechal,tak si myslí že nehulim... Já sem v poho co se tohohle týče!
sice to neřikam každýmu na potkání, ale nijak se tim netajim. rodiče to taky ví. neni důvod se s tim tajit jen bych měla stíhy. makam, školu dělam, atd, tak můžou zkusit kecat k čemu by jim to bylo navíc když jsem vyhulená, tak nemusim nic maskovat věk na to mam taky mama si se mnou dala i koláček pak jsem jí musela zachránit prostě prdel. i moje 80tiletá teta si ten koláč dala, samozřejmě věděla, prý to s ní nic nedělalo ale je ráda že to na starý kolena zkusila máma říká že byla děsně hyperaktivní hehe
Neříkám to každýmu na potkání, na druhou stranu se s tím nijak netajím... Když vezmu ten nejužší okruh lidí kolem mě, čili nejbližší přátele, tak pálí snad všichni-až na pár výjimek. Rodina to taky ví, ze začátku se k tomu nestavěli příliš pozitivně, teď to nějak neřeší, nebavíme se prostě o tom... Nicméně s mladšími členy mojí familie si vždycky ráda zahulim
Každý, kdo mě alespoň trochu zná, tak to nejspíš ví nebo tuší
ja mam proste ludi na haku, ak sa to niekomu nepaci tak to je jeho vec, a vie to o mne dost ludi a vsetci to beru lebo vidia ze ganja na mne nezanechava ziadne negativne nasledky.
dobré tema. udělám takové malé hrnutí smím- li. vyplynulo mi z přízpěvků kdo je s ganjou už naprosto srovnanej, ví co chce, a něco společenskýho dokázal, např. maturita, rodina, práce, výška. tak to netají bo není důvod. Naopak ti kteří toho ještě společnosti tolik nepředvedli, se tím netají, ale některým lidem to neříkají právě z toho důvodu že se podvědomě bojí, jakéhosi odmítnutí s tím ty si ještě nic nedokázal. podvědomí. mno pokud tomu nebudete rozumět tak se omlouvám, děkuji
No Hulenie to poviem kazdemu aj s ucitelkamy som o tom kecal aj s Cajtamy o tom kecam proste nema zabrany ale najlepsie sa my o tom keca s mamkinim priatelom ktory my slubil ze my kupi 70w sodik takze asi tak k mojmu ci o tom ludia vedia proste o tom vie kazdy kto ma aspon raz stretol