Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kolik lidí ví o Vás, že kouříte ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Host
Host

Dotaz Kolik lidí ví o Vás, že kouříte ? Příspěvek č. 1

Zajímalo by mě, kolik lidí ví o Vás, jestli hulíte ? Byla jsem vždycky odsuzována, že se tím netajím, prostě když to někdo začal odsuzovat a něco békat, tak jsem řekla, že taky kouřím a pěstuji brčko a že na tom nic špatného nevidím, nebo když se někdo ptal, v práci ředitel, rodiče, známí, ve škole...Neměla jsem potřebu si hrát na někoho jiného. Mám kolem sebe lidi, kteří by to nikdy neřekli lidem, kteří mají trochu jiný styl života, rodičům a ani "kamárádům a kamarádkám", se kterými se stýkají a jsou o třídu výš a mě za to nemají moc v lásce...Mají strach z reakce, ale já mám zkušenost, že se tím perfektně vytřídí známí, možná proto jsem teď sama, ale kdo mě má rád takovou jaká jsem, měl by tolerovat i hulení. Přece to néní nakažlivé. Zajímalo by mě, kolik lidí to má strach o sobě přiznat. Je pravda, jak to teď píšu, že možná trochu anonymity, taky néní na škodu

Old Post 25-07-2006 v 13:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b1ghed
Stálý Člen

Karma uživatele b1ghed - 38% PěstitelskáKarma uživatele b1ghed - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Tiez sa tym vobec netaji(y)?m, nemam dovod to skryvat. Asi preto ze zijem vo Viedni na squate -))

NO WAR, BUT THE CLASS WAR

experiment v bublaku

obrazky moje

ucinna zvlhcovacka

Old Post 25-07-2006 v 14:03 PM
b1ghed je offline   Profil uživatele b1ghed   Find more posts by b1ghed   Foto galerie člena b1ghed   Click here to Send b1ghed a Private Message   Add b1ghed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

před lidma kteří nemají v hlavě nasráno se tím netajím protože k tomu nevidím důvod... ale jak pěkně říkáš, vytřídí se tím známí, mě se spíš okruh známých mimo školu komplet vyměnil ale vubec mi to nevadí, lidi se kterýmá se vídám a bavím furt do mě nijak neryjou a když tak není problém je usměrnit a celkem mě i těší že někteří z nich si občas taky zahulí
the future is now

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 25-07-2006 v 14:13 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

všichni ti, na kterých mi záleží - včetně vedení:-)) s pár podřízenýma už jsme i dali :-))) můj okruh známých je jaksi eh...90%huličů..tak si vyber

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 25-07-2006 v 15:09 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

To jo no pekne si to vystihla to jsem na tom podobne..,proc se s tim tajit ja v tom nevidim omoc veci drogu nez jako je napr. chlast nebo cigara..ale jak se na druhou stranu rika:vseho moc skodi..hhhh

Old Post 25-07-2006 v 17:08 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Na mě se třeba ve škole dívají pomali jako na smažku - no jo vyhulenec de. jako by čast třidy nehulila taky
třeba matce jsem to neřekl tu by to ranilo a babička si to nenechá vysvětlit otec stejně tak ale kdesi jsem četl že okruh přátel by se neměl měnit jen kvuli tomu že berete drogy protože je pak váš okruh pratel svázaný jenom tímto a už to není ono (prý)
ti co vás mají rádi si na to zvyknou (překousnou to) a ti co ne tak ty at vezme čert!

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 25-07-2006 v 17:24 PM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Z-E-N-I-T
Stálý Člen

Karma uživatele Z-E-N-I-T - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

No já to po dlouhém rozmýšlení řekl rodičům, matka vcelku v poho, akorát pár výhrad, ale tata rypal vic, ale když mu to nepřipomínám tak je v poho... všichni mí kamarádi to ví... i když většina nehulí...

Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.

Old Post 25-07-2006 v 17:32 PM
Z-E-N-I-T je offline   Profil uživatele Z-E-N-I-T   Find more posts by Z-E-N-I-T   Foto galerie člena Z-E-N-I-T   Click here to Send Z-E-N-I-T a Private Message   Add Z-E-N-I-T to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeck Herer
Stálý Člen

Karma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Tak já se tim vůbec netajim... Spousta lidí se kterejma se znám tak hulí,a myslim že na tom stejně jako já neviděj nic horšího než chlast a cigára.. Máma to taky myslim tuší,dřív sem jí i řikal že sem hulil,ale protože sem toho pak asi na půl roku nechal,tak si myslí že nehulim... Já sem v poho co se tohohle týče!

Old Post 25-07-2006 v 17:40 PM
Jeck Herer je offline   Profil uživatele Jeck Herer   Find more posts by Jeck Herer   Foto galerie člena Jeck Herer   Click here to Send Jeck Herer a Private Message   Add Jeck Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

sice to neřikam každýmu na potkání, ale nijak se tim netajim. rodiče to taky ví. neni důvod se s tim tajit jen bych měla stíhy. makam, školu dělam, atd, tak můžou zkusit kecat k čemu by jim to bylo navíc když jsem vyhulená, tak nemusim nic maskovat věk na to mam taky mama si se mnou dala i koláček pak jsem jí musela zachránit prostě prdel. i moje 80tiletá teta si ten koláč dala, samozřejmě věděla, prý to s ní nic nedělalo ale je ráda že to na starý kolena zkusila máma říká že byla děsně hyperaktivní hehe

Old Post 25-07-2006 v 18:29 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
absinthová víla
Stálý Člen

Karma uživatele absinthová víla - 12% PěstitelskáKarma uživatele absinthová víla - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Neříkám to každýmu na potkání, na druhou stranu se s tím nijak netajím... Když vezmu ten nejužší okruh lidí kolem mě, čili nejbližší přátele, tak pálí snad všichni-až na pár výjimek. Rodina to taky ví, ze začátku se k tomu nestavěli příliš pozitivně, teď to nějak neřeší, nebavíme se prostě o tom... Nicméně s mladšími členy mojí familie si vždycky ráda zahulim

Každý, kdo mě alespoň trochu zná, tak to nejspíš ví nebo tuší

Old Post 25-07-2006 v 23:32 PM
absinthová víla je offline   Profil uživatele absinthová víla   Find more posts by absinthová víla   Foto galerie člena absinthová víla   Click here to Send absinthová víla a Private Message   Add absinthová víla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

ja mam proste ludi na haku, ak sa to niekomu nepaci tak to je jeho vec, a vie to o mne dost ludi a vsetci to beru lebo vidia ze ganja na mne nezanechava ziadne negativne nasledky.

Old Post 26-07-2006 v 01:19 AM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Budeh
Stálý Člen

Karma uživatele Budeh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

dobré tema. udělám takové malé hrnutí smím- li. vyplynulo mi z přízpěvků kdo je s ganjou už naprosto srovnanej, ví co chce, a něco společenskýho dokázal, např. maturita, rodina, práce, výška. tak to netají bo není důvod. Naopak ti kteří toho ještě společnosti tolik nepředvedli, se tím netají, ale některým lidem to neříkají právě z toho důvodu že se podvědomě bojí, jakéhosi odmítnutí s tím ty si ještě nic nedokázal. podvědomí. mno pokud tomu nebudete rozumět tak se omlouvám, děkuji

Old Post 26-07-2006 v 10:01 AM
Budeh je offline   Profil uživatele Budeh   Find more posts by Budeh   Foto galerie člena Budeh   Click here to Send Budeh a Private Message   Add Budeh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bitte
Stálý Člen

Karma uživatele Bitte - 0% Pěstitelská

, Příspěvek č. 13

teda o me to vi strasne moc lidi az mi je to neprijmene ale co nadelam jedine se prestehovat

Old Post 26-07-2006 v 10:06 AM
Bitte je offline   Profil uživatele Bitte   Find more posts by Bitte   Foto galerie člena Bitte   Click here to Send Bitte a Private Message   Add Bitte to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
very_hard
Stálý Člen

Karma uživatele very_hard - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

No Hulenie to poviem kazdemu aj s ucitelkamy som o tom kecal aj s Cajtamy o tom kecam proste nema zabrany ale najlepsie sa my o tom keca s mamkinim priatelom ktory my slubil ze my kupi 70w sodik takze asi tak k mojmu ci o tom ludia vedia proste o tom vie kazdy kto ma aspon raz stretol

Old Post 28-07-2006 v 11:03 AM
very_hard je offline   Profil uživatele very_hard   Find more posts by very_hard   Foto galerie člena very_hard   Click here to Send very_hard a Private Message   Add very_hard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

spis mne nenapada nikdo, kdo to o mne nevi

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 28-07-2006 v 11:04 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

jak píše dude hi

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 28-07-2006 v 13:21 PM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás