Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak se to nějak stalo, když se člověk nudí v práci, a jsem zde. Takže Vás všechny zdravím, a děkuji za milé přivítání mailíkem od Carlose. Jsem docela zmatená, takže jdu trošku potrápit svůj shnilý mozek.
Jinak kouřím 6 rokem a pěstuji čtyři roky kytičky na balkoně (podle Vás to bude seno, ale já se bavím a jsem hrdá i na to, co si vypěstuji) nebo na zahradě ve fóliáči, takže snad po pár týdnech tady to bude jiné. Protože na mě docela sedí . " Čím větší blbec sedlák, tím větší brambory" nebo jak to je.
Ahoj,
ono nezáleží jestli jedeš "model" nebo "no name" jak ty říkáš "seno", ale přesně jak píšeš: "...aby byl člověk hrdý a spokojený s tím co si vypěstuje..."
A nejde ani o to jestli je to IN/OUT/WIN hlavně ať to roste...
Jó a taky tě tu vítám...
Rostlina v našem náručí mění tvar. Ohýbá se a narovnává a podvoluje se tlaku našich tužeb. Měníme ji a náš vztah s ní mění náš způsob života. Staráme se o ni a ona se stará o nás. Kouříš-li to občas, staneš se moudrým.Kouřiš-li to hodně, stane se z tebe osel.
Cus koprivo, jestli mas nejaky fotky tech Tvejch balkonovejch vypestku, tak to sem hod at muzem taky posoudit jak Ti to jde..
A jestli nemas fotky kytek, tak sem hod alespon svoji..........
Zatim.....
23
Ty woe my se tu s veverkou tak snazime a Ty nam to takhle kazis. Fuj......to se nedela....
23
2Drevo: nedelej, ze Te nezajimaj ty kytky na balkone woe.
Trochu divny je, ze se kopriva vubec nevyjadrila, ze by dovolena......
23
Pomoc lidi,když už mě kytky rostou bez jakých možných nemocí,tak mi žerou housenky běláska palice a já je nemůžu pořádně vyzbírat.Předpěstoval jsem si kyti venku,teď jedu pod lampou čtvrtej tejden květ a chci se zeptat,jestli můžu použít postřik a jestli tím nevykurvím palice.Prosím help,nebo se z toho snad pos....eru.díky..
to tapia: seno ne seno, hlavne ze je to tvoje a ze sa ti to dobre fajci
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Nazdar kopřiva ja som ties novi a us pomali zacinam zhanat veci na moju malu skrinku kde budem mat svoj bublerik.Snivam o tom us pol roka.Aj ja som mal balkon a teras mam jednu krasku za oknom mozno ras sem supnem foto.DRZIM PALCE v dalsich growoch a supni foto us sa tesim.
Človek sa musi naucit žit v simbióze so vsetkim rastucim, chodiacim, plaziacim, lezúcim a žijúcim.