Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar, konečne sa aj ja možem začať poriadne venovať svojmu oblubenému hobby. Rozbil som prasa a nakúpil čerstvé hnojiva a pripadné prípravky na boj proti všeličemu a tak sa nemam čoho báť. Tento rok som vsadil na rozdiel a odlišnosť roznych odrod. Hlavne som zvedavý na g13xBw a LP#1 a moj odvážny plán ich zatemnovať. Všetky klony mám hadajte od koho? Týmto mu ďakujem...
Ešte asi bude stát za zmienku, že G13xBW a LP#1 pojdu do kvetináčov a ostatné do zeme.
Hnojiva:
Alga Blute, Alga Wuchs, Phytamin, Vermesfluid....Jako vždy....
Proti plesniam: Previcur,Polyversum,Kuprikol.
Nasa voda ma PH - 8 a na jej upravu budem používať kyselinu citrónovú.
+ Tento rok skúsim tvarovacie kolena, bude haluz
Foto č.1 Love Potion#1
Foto č.2 G13xBW - včera zasadený klon
Foto č.3 Nebula
Foto č.4 Santa Maria
Foto č.5 Swiss Crypto
Foto č.6 Orange Bud - trochu mutant
Foto č.7 Pure Power Plant
Foto č.8 Magic Mix
Včera som bol na mieste činu a presadil som ostatné rostlinky do zeme. Zároveň som pofotil PPP a MX, ktoré kolonizovali mšice. Nasadil som frontálny útok ale rozmýšlam, že objednám dravých roztočov.
č1. PPP
č2. MX - má krásne listy, nemyslíte?
Obe rastliny su zatial nehnojené. Dnes alebo zajtra dostanú Alga Wuchs a Vermesfluid.
Takže, dnes som bol zase po nejakom tom čase nafotiť rostlinky tak sem hodím čerstvé fotoz.
Asi by som mal spomenúť, že PPP a MX mám zo semien. Mám ich dosť blízko seba, pretože počítam so samcami a aj keď miesta na sadenie bolo málo, genetiky moc.
Včera dostali Alga Wuchs a tvária sa docela spokojne, robia mi radosť
Keď mám čas, dostávajú postrek čístá voda/phytamin/vermesfluid.
Jediný problém ktorý s nimi mám je ten, že ich prezmenu kolonizovali svilušky, no ale dravý roztoč Phytoseiulus persimilis je už na ceste takže
č.1 - PPP#1
č.2 - spoločné foto
č.3 - PPP#1 - Big listy (mam docela velkú ruku )
č.4 - Magic Mysteri Mix
...ako som už písal výššie, klony sú presadené do mega luxusnej hliny, ktorá je mixom 5 rokov preležaného slepačieho hnoja, kompostu, vermikompostu a piesku.
Majú velmi zdravú farbu takže sa ich v najbližšom čase ani nechystám hnojiť.
Jediný problém je, že sú na mieste kde je slnka pomenej (11 00 - 17 30) a dúfam, že im časom nebude tesno, každopádne nemal som moc na výber.
č.1 - Nebula - je raz zastrihnútá, pretože sa začala moc ťahať do výšky.
č.2 - Santa Maria - čo dodať, rastie pomaly ale isto
č.3 - Swiss Crypto - Tak na toto som véélice zvedavý, voní skunkom a má zaujímavú stavbu.Hrozne malé medzeri medzi poschodiami - taká zelená masa listov...
č.4 - Swiss Crypto - detail listu
č.5 - Orange Bud - Náš malý mutant sa vzpamatoval k nepoznaniu ale začína sa trochu ťahať, tak ho asi cvaknem.
Hello, takže pokračujem v svojom monologu, včera som pofotil rastlinky - docela sa vytiahli. Hlavne PPP totálne prerastajú všetkých. Počítal som s tým, že budem mať nejakých samcov ale ukázalo sa, že všetky sú samice takže som dnes najmenšiu PPP vytrhol pretože nemala miesto, bolo to dost hard
PPP rastnú nehorázne rýchlo a problem je v tom, že nesmia prekročiť 2m, což fakt neviem ako ukočírujem :-/ lamať a strihať ich moc nechcem.
Inak sa u nich o5 ukázali odlišné fenotypy. Jeden PPP voni kavovo a to tak že moc, lepšie sa vetví a má odlišne listy. Zato druhý nevoní vobec. :-o
PPP su raz zastrihnuté (ale vyzerá to ako keby ich to ani nezbrzdilo).
MMX nechávam rastnúť volne, pretože chcem vediet ako sa vetví a je v celku maličká - musí dohnať ostatné.
č.1 spoločné foto
č.2 PPP
č.3 PPP - list
č.4 PPP(2.) odlišný fenotyp, voňavejši, viac sa vetví a má tlstšie listy.
č.5 PPP(2.) - list
č.6 Magic Mysteri Mix - neťahá sa do výšky, dobre sa vetví...
č.7 Mšica
Ku klonom ani nemám čo povedať, snáď len, že rastnú bez problémov a robia mi radosť
Dnes som zastrihol Santa Mariu a Orange Bud. Ako som už spomínal, som obmedzený výškou
Najmenší je Swiss Crypto, vetviť sa mu tiež moc nechce...uvidíme časom.
č.1 Nebula - fakt krásne vetvenie, celkovo myslím, že je to super genetika.
č.2 Santa Maria - Dnes som ju zastrihol, nádherne voňí
č.3 Swiss Crypto - najlepšia je ta skunková voňa
č.4 Orange Bud - Začal prerastať ostatné klony,dnes zastrihnutý.
Ahoj Otis Tu Nebulu mam aj ja {klon} a nic take sialene som este nevidel , naozaj sa nadherne vetvi ...
Taktiez listy nerastu protistojne, ale striedavo Velmi sa mi to paci
Anonymer: Je to kvalitka, inak zda sa mi, že Nebula nevydáva žiadny pach je to u teba podobné? A to že listy nerastú protistojne je zapríčinené práve tým, že je to klon
A dik že si sem aj niečo napísal, už ma nebavilo viesť si tu furt monolog
Inak som sa zabudol zmieniť o tom, že LP aj s jednou g13xbw je dead, pričinením istej osoby...
Ostala mi len jedna g13xbw, ale zato pribudol power plant Lenže osud týchto dvoch rastliniek nasledujucich 13 dní nebude v mojich rukách, pretože odchádzam preč :P
Nejaké rady, pripomienky, kritika? Pište sem neco kurˇa
Zdravím, prinášam nové fotoz. Rastlinky vyrástli a to tak, že moc Keď si predstavim, že budú ešte zhruba mesiac rastnúť tak vobec nezapadajú do mojho "nenápadného plánu"
Power planty totálne prerástli aj klony aj ostatné rastliny zo semien a stále sa ťahajú do výšky. To nehovorím o tom, že okolo políčka je 5 metrový okruh smradu (voňe) čo na nenápadnosti tiež moc nepridáva.
Inak sa ich snažím tvarovať kolienkami a neskor budem musiet začať brutálne ohýbať.
č.1 PPP#2
č.5 Celkový pohlad
č.6 PPP#1
č.7 PPP#2 a koleno
č.8 Magic Mysteri Mix
Ďalej pridávam fotky jednej španelskej samičky, za ktorú vdačim jednomu štedrému "španelovi" z groweru
Mala by to byť sativa z Granadských hor, schopná dorastať až 5 metrov, ale pretože som ju sadil veľmi neskoro má momentálne zhruba pol metra ale má peknú voňu
Čáuko, naozaj mám na samice celkom štastie, minulý rok som zasadil len 2 rastliny PPP a obydve samičky Granady som mal 2 ale jednu mi zabila mačka potvora. Teraz mam len jednu a tá ešte nekvitne, iba nedavno ukázala perflowers. Celkovo si myslim, že majú na kvitnutie ešte dosť času a na granadu som zvedavý už len preto, že tá voňa je úplne odlišná od ostatných.
Díky za K+ a support
Takže ešte prihodím fotoz klonov a aktualizácia bude kompletná
Klony si spokojne rastú a košatia. Včera dostali postrek phytaminom a ked som ich bol dnes pozret tak mali nadherne zelené listy. Ale pretože fotky su 5 dní staré vy to asi neuvidíte
č.1 Nebula
č.2 Santa Maria - dosť intenzívne voní
č.3 Swiss Crypto - má rovnaké podmienky ako ostatné rastliny ale rastie najpomalšie. Dokonca nebol ani raz zastrihnutý.
č.4 Orange Bud
č.5 Spoločné foto
Momentálne ma nenapadá, čo k nim ešte napísať. Keď máte otázky sem s nimi
Ako som už písal výššie...Mal som už skorej tohto kríženca ale bol nemilosrdne zabitý.
Pretože ale je tu okolo neho stále taký šum, tak som sa rozhodol nevzdať a zohnať ďalší klon
Tento úspešne prežil 12 dňový pobyt u známeho (čomu sa až čudujem )
A nakoniec som ho presadil z substrátu pre výsev a množení do kvetinového substrátu Floria s perlitom,bentonitom a guanom + trochu vermikompostu.
Momentálne sa tvári spokojne, zatial nehnojený. Včera dostal prvý raz postrek Vermesfluidom.
Jeho vek je zhruba 20 dní.
Rád by som požiadal skúsených growerov zatemnovačov o radu, kedy mám začať zatemňovat, vzhladom na to, že by som ho chcel ešte trochu nechať vyrásť