Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to neres,ja sem v sobotu rozsazoval kytky(mel sem dve v jednom kvetinaci),tak sem je i s hlinou vytahnul z kvetinace a ze meli kua zapleteny koreny sem je od sebe odtrhnul,rozsadil zvlast a taky to prezili.To bys poznal do druhyho dne kdyby ji neco bylo.
peace
Ja kytky presazuju dvakrat az trikrat za rust, vzdycky naky koreny nevydrzej ale kyti se vzpamatovavaj uplne suprove. Ty toho vydrzej,... Myslim ze muzes bejt absolutne klidnej
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
kamarát doniesol nejaké priesadky že sa mám pozrieť: mali len hlavný koreň a nejaké výbežky, čumel som ako to môže vôbec rásť, teraz majú okolo 30 cm a sú v pohode . . .
tá tvoja to vydrží na 100 %
kdysi v dávných dobách, jsem dal dvě kytky moc blízko vedle sebe, jednu jsem teda obkopal a celou i s balem okolo, kdy jsem kořeny keště ani neviděl posunul o 20 cm a nikdyuž to nedohnala.
podle mě, semínko do rockwolu nebo řízek taky v něm a dát to rovnou na místo určení. nenosit, nehýbat a zbytečně nepřesazovat.
lidi,mohu se zeptat?
Mam kyti cca 15 cm odsebe-byl to přirozenej vysev loni napodzim a všim sem si jich pozde,ted maj cca 130cm...ma cenu jednu presadit???