Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nedalo mi to, abych si natohle nezaložil témátko. Na tenhle filmík jsem se těšil už přes rok, zvlášť když jsem se dozvěděl že ho bude režírovat Jackson, jehož předchozí filmy byli přece jenom z trošičku jiného soudku (viz Braindead).
Včera jsem se koněčně dočkal a jsem sám překvapenej jak sem z toho na větvi. (mimochodem jsem celkem Tolkien fanatik, trilogii jsem četl asi třikrát + i ostatní)
Fakt nádhernej příběh, krásný záběry, hodně mi to i korelovalo s knížkou, nerozkližovalo se to z mojí představou, kterou jsem si vytvořil při čtení.
Prostě jsem nadšen, asi to bude druhej film, kterej si koupim na DVD (první byl Termix, teda Matrix)...
Viděl už někdo? Byli jste spokojený (zvlášť ty který četli knigu)?
Jediný minus bylov tom, kolik se u nás lidí na něj vypravilo do kina (vyprodáno), seděli jsme v první řadě skoro na kraji, krk to vodsral...
Tohle je fakt parádní téma, Dude!
Sme se nemohli vůbec dočkat, a tak když už jsme na silvestra kalili ve Vídni, rovnou jsme si tam na to 1.1. zašli do anglickýho kina.
Abych si osvěžila paměť, Společenstvo prstenu jsem si přes vánoce znova přečetla - a filmem jsem byla dokonale a totálně nadšená, hlavně Gandalfem!
Je škoda Toma Bombandila, ale i tak to bylo zpracovaný parádně.
Hej, Braindead, to byl fakt film, ještě teď si na to pamatuju!
Až opadnou první návaly v kinech, zajdem na to znova, tentokrát přemejšlíme o houbičkách, že bysme se tam v tom světě nádherně ztratili...
2 Cyklist: He,he vo tom druhym skuknutí na houbičkách jsme uvažovali taky
Gandalf byl sqělej, vlastně tam nebyl nikdo kdo by mi vyloženě neseděl (akorát balroga jsem si představoval trochu jinak)
tOS JEM SEL NA TO 25. PO VANOCICH A SEM Z TAMA VYPADL UPLNE OKOUZLEN TRIKY KOUZLY A MAGII. mYSLIM ZE JSEM SE I ZAMILOVAL:-)))
VIDELI JSTE JAK GRANDALF HULIL PORAD TU DYMKU? REKLI ZE TO MA NEJLEPSI WEED CO LZE SEHNAT...PAK SE NEDIVIM ZE JI NEVYNDAL Z PUSY HAHAHHA.
Zrovna sem vylezl z kina a musím říct, že to bylo něco úžasnýho. Vy co váháte (pokud takový vůbec jsou ) běžte a užijte si to. Takovýchle filmů bude míň a míň. Aspoň že se můžem těšit na další dva díly. Fakt se mě blbě píše protože su ztoho ještě "paf". Jedním slovem - neuvěřitelné.
Film se mi líbil.Byl fakt dost dobře udělaný,ale škoda že byl tak krátký,přece jenom kniha je kniha.Byl sem na tom v Ostravě v Cine Star a řeknu pohodlí jak chceš zvuk ještě lepší,nějaká ženská vedle mě půl filmu probečela a schovávala se když tam byly skřeti a to byla tak 35 let stará,co já chudák sem si o tom pak měl myslet.Ostatní díly už mají natočený,ale budou je vysílat rok po roku.Mimochodem už se těším na hvězdné války,to pípání robotů a zvuky jediovských mečů mě pokaždé dostanů......určitě si na to zajdu a opravdu doporučiji kina Cine Star...fakt sou n takový stavy vychytaný a myslím že ten malý příplatek se dá oželet.
Roll a joint smoke and relax
Společenstvo Prstenu se jim moc povedlo. Jak se dalo čekat, má všechny výhody (strhující provedení) i nevýhody (zestručnění příběhu) filmového zpracování. Zprvu jsem se celkem bál film vidět- nechtěl jsem si nechat vtisknout filmovou představu hrdinů a míst, ale jsem prostě nadšen! Některé záběry v mnohém předčily moji představivost. A na pár věcí jsem se speciálně těšil, a fakt mě nenapadalo jak je chtějí zfilmovat - a nakonec se ukázaly jako dokonalé: Gandalf má charisma se v cizích očích jakoby "zvětšit"... Frodovy vize při nasazení prstenu... apod...
Ale podle mne je důležitý nejprve si přečíst knížku (alespoň Společenstvo) a potom teprve vidět film, nikoliv opačně, protože byste se připravili o obrovský zážitek z Tolkienovy atmosféry. Je hezký si alespoň chvíli představovat trpasličí síně v Morii a Lórien podle svého...
cau lidicky. Tak ste me navnadili. Puvodne sem si taky nechtel, stejne jako Carlos kazit ¨dojem z knihy, ale jak to tu tak ctu, tak asi zajedu do olympie a ozivim zazitky.
Pokud je to alespon z poloviny tak dobre jako knizni verze, tak to bude supr.....
Mno, neni nekdo z okoli Brna, zebysme zasli negdy f tydnu, zaduneli a vnorili se do rise skretu, elfu, trpajzlíků kouzel a magie.......
Jo, jinak na Direct connectu jsou k mani, pokud sem se nespletl, uz vsechny 3 dily....... cca 2Gb (pokud to neni prvni dil rozdeleny na 3CD.
Dneska jsem Pána Prstenů viděl. A kino bylo úplně nejvíc narvaný, aspoň co pamatuju. Knihu jsem sice nečetl, ale brzo to napravím, slibuju. Film se mi moc líbil, po dlouhé době to byla věc, u který jsem byl imrvére napnutý. Prostě tohle je podle mě součást vzdělání a mělo by se na to povinně chodit se školou. Karma4 Aragorn & Jeskynní obr & Glum &........................
hm, nevim cim to je ale pri sledovani tohohle filmu me napadnul jinej film titanic, no treba to je jen prvni dojem
kazdopadne kdyz to srovnam s jinyma tak me nijak nezaujal
Dnes som planoval ist s kamosmi do Stuttgartu, vzhliadnut Der Herr der Ringe (in English), no v poslednej chvili som si to rozmyslel a nakoniec som skoncil tu (i napriek tomu, ze som mal zajednany listok a prachy zan uz naspet mozno nedostanem). Rozhodol som sa, ze si najskor precitam knizne vydanie tejto fantasy (som proste lamer, este som to necital).
Neviem, mozno som uz fakt nacisto osprostel, ale nech je ten film akokolvek nadupany, chcel by som si najskor vytvorit svoju vlastnu predstavu pribehu (predstavivost pri citani knih mam celkom slusnu a zatial ju netromfol ziadny film)...
* GanjA RuleZ *
Niektoré drogy nie sú zakázané preto, že by boli nebezpečné, ale sú nebezpečné preto, lebo sú zakázané.
2haman,
mas pravdu knizku jsem necetl, protoze fantasy neni uplne ten zanr co by me zajimal. Ale myslim ze z toho je videt ze o tom filmu jsou slyset samy pozitivni veci jen kvuli tomu ze ted ze zacatku na to chodi prevazne fanousci, a az tam zacne chodit sirsi verejnost tak se teprve uvidi. No je to jen muj subjektivni nazor