Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsou tu 2 možnosti jak objednat:
1) Peníze a objednávku poslat poštou. V tomto případě použijte objednávkový formulář (ten si vytiskněte a vyplňte), peníze přiložte do obálky a pošlete doporučeně na uvedenou adresu. Semínka by měli přijít za 1-2 týdny od odeslání objednávky.
2) Peníze přes Western Union a objednávku e-mailem. O tomhle doplnim podrobnosti později, protože zrovna čekám jak dopadne moje objednávka přes WU a nechtěl bych tu psát nějaký bludy.
[Edited by Haman on 10-04-2002 at 10:26 AM]
edit by Jedule - upravila jsem odkaz na printableform, je to htm, nikoli html, a to dělalo potíže
Jo právě mi přišly semínka od GypsyNirvana co jsem objednal přes poštu - bylo to brutálně rychlý (týden od objednání) a přihodily mi 15semínek Skunku 1 grátis.
objednal sem si od gypsyho od Nirvana seeds 1xjack herer a 1x white widow nevite nekdo jestli je to kvalitni setba nebo je to shit.U seedsofpassion sem videl white widow za 140usd a nirvana ji ma za 15usd neni v tom nakej podfuck?A taky sem slysel za to posila v cd vsechno smichany dohromady.co je na tom pravdy?
2 farky: nirvana se vzdycky chlubila, ze dodavaj seminka v neporusenejch obalech, ale co je na tom pravdy uvidim az za tejden prave si vod niCH objednavam seminka (diky moc HAMANe za zkušenosti)
Mam Bubble Gum od Nirvana seeds - klíčivost 100%, ale kvalitu zatím posoudit nemůžu (to až sklidím). Ale na overgrow jsem vyděl fotky kytek (ze semínek od nirvany) Misty, K2, Ice a vypadaly dosti brutálně (a ty týpci co je pěstily psaly, že i brutálně fachaj) takže myslím, že to bude OK.
2farky
V CD to posílaj, ale nevim kde si vzal že smíchaný. Každej model je zabalenej zvlášť.
Stejne jako Haman. Co sem si prohlizel na Overgrow modely ruznych pestitelu. Tak nikdy bych nechodnotil genetiku z Nirvany spatne. Nejsou to sice nejdrazzsi semena, ale ja bych jim veril. Chtel sem si objednat Ice, ale nechce se mi to nechavat poslat na misto, kde jedu In. a jiny moznosti nejsou ,takze sadim rizky.
Docela rad jejich model votestoval, jestli mate nekdo na vymenu njakej peknej rizek tak se ozvete. Mam co nabidnout.