Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » HELP ! Nizka Teplota !
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Tommy02
Stálý Člen

Karma uživatele Tommy02 - 85% Pěstitelská

Nápad HELP ! Nizka Teplota ! Příspěvek č. 1

Hi ! Growers v mojom boxe mam nizku teplotu okolo 25-23 stuponov ako ju mam zvisit ? Help

Old Post 29-04-2006 v 10:22 AM
Tommy02 je offline   Profil uživatele Tommy02   Find more posts by Tommy02   Foto galerie člena Tommy02   Click here to Send Tommy02 a Private Message   Add Tommy02 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Tommy02! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy02
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

Foto Boxu je mam len 20W Usporka

Old Post 29-04-2006 v 10:24 AM
Tommy02 je offline   Profil uživatele Tommy02   Find more posts by Tommy02   Foto galerie člena Tommy02   Click here to Send Tommy02 a Private Message   Add Tommy02 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Tommy02! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kickdashit
Stálý Člen

Karma uživatele kickdashit - 88% PěstitelskáKarma uživatele kickdashit - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

bych řekl že takova teplota je akorat

Old Post 29-04-2006 v 10:42 AM
kickdashit je offline   Profil uživatele kickdashit   Find more posts by kickdashit   Foto galerie člena kickdashit   Click here to Send kickdashit a Private Message   Add kickdashit to your buddy list     Navštiv homepage uživatele kickdashit! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BASE
Stálý Člen

Karma uživatele BASE - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Zdarec, ta teplota je dobrá,ale maš to moc vytáhlí! ta usporka je moc vysoko tak podlož aspoň ten květinač ať je to těsne pod ní ! no ale nevím je to taková chuďinka.

Old Post 29-04-2006 v 10:45 AM
BASE je offline   Profil uživatele BASE   Find more posts by BASE   Foto galerie člena BASE   Click here to Send BASE a Private Message   Add BASE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy02
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Jojo podlozim daco pod to co by ste este poradili prerobit ?

Old Post 29-04-2006 v 10:54 AM
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Je to dosti nízký growbox, ale ty podmínky mi něco připomínají, takže ti poradím jak jsem se stím svého času vyrovnával já... Každopádně jedna úsporka je dost málo světla a každýho fotonu je škoda, takže mezi to učení a ten květináč si narvi nějakou přepážku, stačí slabá a natři jí na bílo ať odráží světýlko... Úsporka moc nehřeje takže nejdřív přesaď tu kytku a stonek zahrň hlínou až po lístky a pak dej květináč blíž k světlu. Já vím, že všichni říkají, že alobal je na prd, protože pálí kytky, ale u té úsporky to je celkem jedno, takže se mi taky osvědčilo udělat takový alobalový válec kolem květináče a zvrchu klidně i na úsporku položit alobalové stínítko. Prostě aby se využilo co nejvíce toho světla. Hodně štěstí!

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 29-04-2006 v 11:28 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G@nja M@n
Stálý Člen

Karma uživatele G@nja M@n - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

cus kazdopadne si porid silnejsi svetlo jinak to nema ani cenu svetlo je snad nejhlavnejsi jo a jeste neco nevsiml sem si ze by si tam mel nejaky vetrak (vetracek z PC)to je take dulezite....PeAcE

zivot je kratkej tak si ho uzit dokud to de!

Old Post 29-04-2006 v 12:45 PM
G@nja M@n je offline   Profil uživatele G@nja M@n   Find more posts by G@nja M@n   Foto galerie člena G@nja M@n   Click here to Send G@nja M@n a Private Message   Add G@nja M@n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy02
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Hm diki Kluci ale nechem do toho vrazat peniaze
K2Master: Sodik stoji dost penazi kolko stoji najlacneejsi ?
Mesias : tak ze mam stonku zasipat uplne ale to asi musim dat do veciho kvetinacu
Vetrak z PC tam uz JE

Old Post 29-04-2006 v 12:48 PM
Paryba
Stálý Člen

Karma uživatele Paryba - 79% PěstitelskáKarma uživatele Paryba - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Tommy02: pěstuješ jen tak pro závavu nebo pro to abys z toho i něco měl??? to je základní otázka..... pak bi mě docela zajímalo jak velkej ten prostor máš.... a určitě tam udělej bílí stěny.... ale tohle sou fakt základy....

peAce

Old Post 29-04-2006 v 13:13 PM
Paryba je offline   Profil uživatele Paryba   Find more posts by Paryba   Foto galerie člena Paryba   Click here to Send Paryba a Private Message   Add Paryba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paryba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy02
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

aj aj alechem tooho moc tak ze 3 max. 4 rastlinky stacia

Old Post 29-04-2006 v 13:54 PM
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

No vyndej kytku z tohodle, opatrně oklepni kořeny, abys viděl kolko jich je. A pak podle toho zvolíš velikost květináče, ale když stonek zahrneš tak z něj obrazí kořeny, takže při přesazování můžeš dát původní kořeny až na dno nádoby (ne zcela nadno trochu podsypat) a klidně je můžeš i trochu ohnout. Myslím, že ten květináč co tam máš teď musí bohatě stačit...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 29-04-2006 v 14:18 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy02
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Nechal som ho von cca 4 cm

Old Post 29-04-2006 v 14:23 PM
Paryba
Stálý Člen

Karma uživatele Paryba - 79% PěstitelskáKarma uživatele Paryba - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Tommy02: 3-4 rostliny to je širokej pojem de udělat 0,5KG suchýho na kytce ale taky 3G suchýho..... takhle to nemůžeš počítat....

Old Post 29-04-2006 v 14:27 PM
Paryba je offline   Profil uživatele Paryba   Find more posts by Paryba   Foto galerie člena Paryba   Click here to Send Paryba a Private Message   Add Paryba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paryba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy02
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

Tak povecte co stoji taka Sodikovka a da kupit aj inde ako v GROWSHOPE ?

Old Post 29-04-2006 v 15:30 PM
Tommy02
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

New Grow Box

Old Post 30-04-2006 v 14:22 PM
mike.mouse
Stálý Člen

Karma uživatele mike.mouse - 95% PěstitelskáKarma uživatele mike.mouse - 95% PěstitelskáKarma uživatele mike.mouse - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Cauec Tommy, tak zaciatky a prve skusenosti s pestovanim su vzdy tazke, podla mna ked to pekne poohybas, a vyhras sa s tym tam tieto skusenosti mozu byt do buducnosti dobre kukni na moj usporkovy projekt, cau zatial, GL

**Usporky 2x20 W umenie by Mike **70 W projek nahoda - prvy in pod 70kou **2nd In uder 70 Watts - Dead, but nice buds for 70w**All about Kristalon**Vonkajsie dvere ala out05 xata**mad double 70 watt

Old Post 30-04-2006 v 21:09 PM
mike.mouse je offline   Profil uživatele mike.mouse   Find more posts by mike.mouse   Foto galerie člena mike.mouse   Click here to Send mike.mouse a Private Message   Add mike.mouse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás