Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstuji 4. rok, minulý rok byl moc vydařený a byl jsem nadmíru spokojený dokonce i slušné umístění v Grower outdoor foto cup, což jsem vůbec nečekal..., nějaká ta čorka byla taky... ale s tim se počítalo a šlo spíš o kytky který byly nastražený před hlavním polem... co mě nasralo, že to byl tipek se kterým jsem začínal hulit...
Bude to zase takovej vesnickej growing, mám připravený 1 nový flek a 1 mega flek uz 2 krát 100%, tak snad to vyjde i na potřetí.
Sázet budu: Moje:
noname Apple
noname Fialka
noname nějakej ten mixík
Ostatní:
Durban Poison
noname od kamaradů a growerů
Hnojení:
Bio Algen - růst i květ (ti co nezkusili, velmi doporučuji odzkoušeno)
Růst - jěšte nevim ale nejspiš zase Wuxal Super
Květ - OBM
Pole jsem poryl a pohnojil lisovaným kravským hnojem z baumaxu...
Na moje osvědčené pole budu ještě přimíchávat perlit...
Tak zatím mám připravený 2 pole...
1. už jedu po 3. a doufám že to tak zůstane
2. v kopřivách - tomuhle budu věnovat málo usílí, jen to tam budu chodit hnojit, je tam dost vlhko
Ani jsem poradne nezacal a uz je po vsem. Tenhle rok dopadl nejhur jak jen moh. Prvne se mi vysral komp takze nemam zadny foto z rustu a na to prislo jeste neco horsiho CORKA ku*va.
Edit: jeste jsem zapomel ze ten novej flek mi splachla reka pri povodnich, a tenhle byl jeste domlacenej po jarnich bourkach... proste sux tenhle rok
Čorka byla odhalena... ted uz ji jen dopadnout, byl to jeden cigos z vedlejsi vesnice. Poradte jak si to s nim vyridit ? Ne ze bych byl rasista, ale pres papulu by si zaslouzil dostat. On totiz nevybral pole jen me ale i vice lidem, za 1. ten flek co my vybral tak na nem pestujou dalsi 4 lidi a za 2. zavital i na zahradky nasich sousedu z vedlejsi vesnice. Je to cigos a vite co se stane kdyz si jednoho podate tak jich na vas pak vlitne 10x tolik...