Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, já teď objednával od http://www.seedsdirect.to, obědnal jsem to tu středu před vánocema (19.12.?) a přišlo to 2.1. Bylo to 10 kousků Northern lights a ještě mi přidali zadachse 15 semínek nějakýho skunku. Takže sem spokojenej, doporučuju. Prachy sem jim poslal normálně dvacetidolarovku v obálce, akorát jsem tam dal čtvrtku aby se to nedalo prosvítit. Štěstí že se v tom vánočnim schonu prachy nestratily.
Toho bushdoktora je škoda, ale holt celníci jsou potvory.
taky bych se te chtel zeptat na tu objednavku pro gypsi Nirvana.Ja sem jeste nikdy nic takhle neobjednaval a anglicky umim mozna tak fuck.potrerboval bych s tim trochu poradit co a jak napsat,jakou znamku na to nalepit atd. kdyz sem si vybral 2x modely od Nirvana seeds za 15usd/1pcs.nemohl bys tady napsat nejakou vzorovou objednavku?moc by mi to pomohlo.a najen me.dik a predem thanx