Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cuzzs lidi,
Zalozil sem tenhle these protoze si myslim ze South Park je urcite jeden ze serialu který si to zaslouzi. Některi lide si o South Parku mysli, ze kdyz je vulgární tak je to sranda a uz se vubec nepozastavuji nad dejem jednotlivých epizod, i kdyz ten je na tom to nejlepsi.
Nevim jak vy, ale ja ameriku moc nemusim, uz kvuli tuposti nekterých lidi a v serialu mi davaji plne zapravdu, protoze skoro každý dil v sobe ma neco protiamerickeho.
Jde vlastne o to, aby si kazdy clovek uvědomil jak jsou nektere socialni problemy smesne a hloupe.
Zajimal by me vas nazor na serial, popripade na tematiku s tim související.
Nekde na netu sem nasel stranecku se vsemi dily south parku vcetne zrovna vychazejici 10. rady. (bohužel jen v angl.) TAK SOSEJTE...
mrtwig.net/board/viewtopic.php?t=899%A8
(bohuzel nejde dat do odkazu, kvuli nejakemu povoleni)
Zdarec, Co se týče South parku, tak můj nej nej nejoblíbenější díl je Ikeova obřízka. Nejvíc se mi líbí pan Mekkie (nevim přesně jak se to píše) se svými slovy: Drogy jsou špatné, protože jsou špatné, tak nebuďte špatní a neberte drogy, to by bylo špatné, protože drogy jsou špatné, jsou špatné, AAno?
Jó south park je mrdička........Viděl sem snad všechny díly, ale nejlepší byl určitě Zamrzlý pračlověk - cituji "¨Narvu mu palec do prdele a toho pořádně nasere"............. "ááááááááááá tak teď se fakt pořádně nasral"...........
Je to fakt dobrej seriál, ale štve mě že to hodně lidí odsuzuje kvůli vulgaritě, mno je to trochu vulgární , ale to neni to nejpodstatnější, de tam přece i o víc než třeba o větu "seru na vás já du domu". Jde o to, že to je samo o sobě vtipný, ale tim že je to vulgární to dostává větší šťávu.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
podla mna je SP najlepsi serial vsetkych cias, v nom su zobrazene problemy spolocnosti presne tak ako su a nie nijako prifarbene, ale pritom su brane s nadhladom 9 rocnych chlapcov ktory ich bravurne riesia. mne sa najviac pacia dieli ked Eric hlada otca a pride ku chefovi a povie :" joo tati ted jsem prisel z mejdla v Harlemu"
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
Je to jak naschval..
asi pul oku ten odkaz
v klidu facha, ale hned
jak ho dam na grower
tak se neco deje..
doufam ze se to uz rozbehne,
protoze uz chci dalsi dil
10. rady... saaakra
bye