Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Rogiho OUT 2006
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Rogu
Stálý Člen

Karma uživatele Rogu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Rogu - 91% Pěstitelská

Obecné Klicenie Příspěvek č. 1

Cel som cel ...so som chcel ? ... semena od Dutch-passion ... ale nedokazal som nasetrit dostatok prasuli na poriadnu komercnu genetiku ... a tak neostavalo nic ineho ako nahradit kvalitu kvantitou =D ... pozhanal som od kamosa nieco vyse 200 semien noname skunku ... a supol na mokre obrusky ... ked som sa na druhy den zobudil tak ma strialo as sa mi najezili chlpi na chrbte ... na kazdom semienku plesen ... po rade kamosa som sa rozhodol vsetky semienka dat do pohara s vodou ... a po tejto skusenosti us ani niak inac semienka naklicit nedam ... za jeden den mi asi polka vysla ... a na druhy den dalsia ... len zopar semien sa neotvorilo ...

Naposledy upravil Rogu 09-04-2006 v 16:12 PM

Old Post 09-04-2006 v 15:59 PM
Rogu je offline   Profil uživatele Rogu   Find more posts by Rogu   Foto galerie člena Rogu   Click here to Send Rogu a Private Message   Add Rogu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rogu
Stálý Člen

Obecné Sadenie + Box parametres Příspěvek č. 2

No na obrusku rastu leda tak nejake halucinogenne kubanky a tak rychlo s nimi ku kamosovi kde na nas cakal (na mna a na mojich milaskov =D) dopredu pripraveny boxik ala skatula od ladnicky (rozmeri SxHxV 150x60x70) z vnutra natreta na bielo ... slniecko v podobe dvoch neonov ... jeden 40W coolwhite a druhy 36W warmred ... no mal som ich trosku vysoko ti neony tak sa mi rastlinky patricne vytiahli ...

Old Post 09-04-2006 v 16:48 PM
Rogu je offline   Profil uživatele Rogu   Find more posts by Rogu   Foto galerie člena Rogu   Click here to Send Rogu a Private Message   Add Rogu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rogu
Stálý Člen

Obecné Co mozes urobit dnes neodkladaj na zajtra + presachovanie Příspěvek č. 3

Co mozes urobit dnes neodkladaj na zajtra lebo to neurobis ani o tyzden a skonci to asi tak ako moje do neba volajuce kyticky po nizsom svetle ... tak som dal tie neony kusok nizsie ... niektore krasavice presadil do vecsich kvetinacov ... na ostatne sa zhanaju kelimky =D ... poprivezoval ... dal ventylatory nech tam maju trosku prievan (tri 6X6cm na miesanie vzduchu a jeden 8X8 na privod vzduch do boxu) ... dufam ze im tie stonky trosku zmohutneju ... a dostali aj nejaku tu hnojku ... zatial len kristalon start ... na rast sa ani nic ineho nechystam davat ... na kvet sa kupi nieco fajnovejsie

Old Post 09-04-2006 v 17:01 PM
Rogu
Stálý Člen

Obecné Co mozes urobit dnes neodkladaj na zajtra + presadzovanie Příspěvek č. 4

Co mozes urobit dnes neodkladaj na zajtra lebo to neurobis ani o tyzden a skonci to asi tak ako moje do neba volajuce kyticky po nizsom svetle ... tak som dal tie neony kusok nizsie ... niektore krasavice presadil do vecsich kvetinacov ... na ostatne sa zhanaju kelimky =D ... poprivezoval ... dal ventylatory nech tam maju trosku prievan (tri 6X6cm na miesanie vzduchu a jeden 8X8 na privod vzduch do boxu) ... dufam ze im tie stonky trosku zmohutneju ... a dostali aj nejaku tu hnojku ... zatial len kristalon start ... na rast sa ani nic ineho nechystam davat ... na kvet sa kupi nieco fajnovejsie

Old Post 09-04-2006 v 17:03 PM
zlo3lec
Stálý Člen

Karma uživatele zlo3lec - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

no tak to je paráááááda!tak na tento out jsem hodně zvědavý.zatím to vypadá hodně krutě,kolik tam máš těch kytek celkově?budeš tam některé kytky nechávat a přiděláš nakou lampu,nebo je dáš všechny ven?to ještě nemáš vyhlídlé žádné místo?byt tebou tak si pospíšim,protozě nevim kam narveš tolik kytekzatím zdar a silu

Old Post 09-04-2006 v 19:45 PM
zlo3lec je offline   Profil uživatele zlo3lec   Find more posts by zlo3lec   Foto galerie člena zlo3lec   Click here to Send zlo3lec a Private Message   Add zlo3lec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rogu
Stálý Člen

Obecné Upload fotoz Příspěvek č. 6

Tak tu su neake nove fotecky ... takto mi to vyzera po zhruba mesiaci od naklicenia .... dokopi 2X hnojene kristalonom ... nate =D

Old Post 24-04-2006 v 17:31 PM
Rogu
Stálý Člen

Upload fotoz Příspěvek č. 7

a dalsie =D ... moc velku radost mi robia ... as musim poklopat ...

Old Post 24-04-2006 v 17:42 PM
TWiSTY
Stálý Člen

Karma uživatele TWiSTY - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Ctel bych se zeptat(asi se ptam trapne)co je to za semena Dutch-passion?diky

Old Post 02-05-2006 v 10:13 AM
TWiSTY je offline   Profil uživatele TWiSTY   Find more posts by TWiSTY   Foto galerie člena TWiSTY   Click here to Send TWiSTY a Private Message   Add TWiSTY to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TWiSTY! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rogu
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

No ... po dlhom odmlcani sa som tu s neakymi tymi novymi fotoz ...
us som myslel ze sa na celi out vyseriem ... transport rastliniek totiz skoncil nenormalnym fiaskom ... pri ceste autom sme s kamosom zapadli do bahna ... kym sa nam podarilo auto vytiahnut
cely podvozok sa dojebal ... som bol prekvapeny ze na nom vobec kamos dokazal odyst ... rastlinky sa dojebali tiez ... nebolo jedinej bez zlomenej stonky ... ale ... predsa niektore prezili a dari sa im vynikajuco ... tu su ... SLECINKY ...

Old Post 31-07-2006 v 23:05 PM
Rogu
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

No ... po dlhom odmlcani sa som tu s neakymi tymi novymi fotoz ...
us som myslel ze sa na celi out vyseriem ... transport rastliniek totiz skoncil nenormalnym fiaskom ... pri ceste autom sme s kamosom zapadli do bahna ... kym sa nam podarilo auto vytiahnut
cely podvozok sa dojebal ... som bol prekvapeny ze na nom vobec kamos dokazal odyst ... rastlinky sa dojebali tiez ... nebolo jedinej bez zlomenej stonky ... ale ... predsa niektore prezili a dari sa im vynikajuco ... tu su ... SLECINKY ...

Naposledy upravil Rogu 01-08-2006 v 09:33 AM

Old Post 31-07-2006 v 23:12 PM
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

V pohodě..a tak kolik jich teda ted máš?

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 31-07-2006 v 23:22 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rogu
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Podarilo sa mi ich zachranit asi 50 ... a po vytrhani samcov mi zostalo 20 krasavic ... hnojene kristalonom start ... do konca tyzdna sa chystam do Prahy kupit hnojku na kvet ... od plagronu

Old Post 31-07-2006 v 23:31 PM
Rogu
Stálý Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 13

Dnes poobede u nas na chvilocku vykuklo slniecko a tak som hned bral fotak do ruky a bol som urobyt zopar novych snimockov ... od mojej poslednej navstevy dievcence riadne nasisateli =D ... a ked som tam us bol rovno som ich aj nakrmil novimi hnojkami alga-bloom a alga-growth od plagronu ... dufam ze im bude chutit

Old Post 08-08-2006 v 01:09 AM
Rogu
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

Este neake fotoz s ktorymi mi neda sa nepodelit

Old Post 08-08-2006 v 01:31 AM
Rogu
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

A posledne ... sice nenisu moje ... ale su na mojom policku ... a su nadherne ... tak preco nie ...
Neake blizsie info o nich ... pestovane zo senienok ... netusim kedy boli naklicene ... a vonku k mojim boli presadene asi zhruba pred tromi tyzdnami ... dovtedy ich mal kamos na okne ... preto tie krasne sisule =D

Old Post 08-08-2006 v 01:38 AM
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Tos i děláš srandu že už tam máš na kytkách takovýhle paličky?

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 08-08-2006 v 08:44 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
19-09-2016 - Kompost Out 2016 - 0 odpovědí
17-04-2016 - Out 2016... - 3 odpovědí
24-10-2010 - Skromný OUT 2010 - 26 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás