Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim groweraky zajimalo by me jestli uz ste zacaly s pestenim nebo jestli jeste cekate jako ja tedle rok byla zima opradu dlouha a zda se mi ze pres noc je jeste hodne zima minuly rok sem zacatkem dubna delal predpestky ale tedle rok to vidim az tak za 1-2 tydny uvidim podle pocaska no kazdopadne tak v polovine kvetna chci mit uz naky kytky venku jak to vidite vy?
já už předpěstovávat začal, aspoň ty kytky na kterých mi tolik nezáleží a z většiny uvařím máslo... řeklbych že už se počasí nijak strašně zhoršovat nebude, záleží jak chceš mít kytky velké
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Chlapče, chlapče příště hledej a podívej se do -u.Máš to tady + tady.Navíc ten první je o 10 threadů níž než ten tvůj, ještě ve stejném fóru Outdoor pěstování...
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ 4Zelda.cz: to neni mozny, vid? jestli jsem byl takovej taky, tak se VSEM OMLOUVAM!
Jo, právě že takovej byl já...ale teď se snažím co nejvíc tyhle duplicity modalert-ovat a odpovídat vždy stejně - hledej a používej faq + vždycky přihodím nějaký ten thread...
já sem dneskä udělal menší pokus a pokusně vyhodil na pole poměrně dost předpěstovanou kytku...tak sem zvědavej co to udělá...btw zalil sem jí zbytkama sněhu pěknej paradox...