Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se konecne dockal ) a prisel cas na první indoor.
Po projduti velkeho mnozství materialu zde na Groweru sem se rozhodl pro scrog.
Tak ted neco o vybavení:
na růst: metalhalid HPI-T 250W plus (23000lm)
na květ: sodík Philips SON- T 250W plus (32000lm)
přívod a odvod vzduchu pomoci dvou EURO1
Posadka:2xbooblegum
2xbudha
2xNorthenlights
hnojivo: Advanced hydroponics of Holland
Jeste stale na ceste je nove stinitko,vlhkomer.
Uvazuju o cooltube protoze ted je teplota cca. 30 st.
Jo a jeste pribude asi zvlcovac,uvidim podle vlhkosti.
Jinak holky sou v perlitu. Bohuzel na 2 z 6 holek byla kocentrace hnojiv asi dost a zacly misty zloutnout, ale odsatim casti roztoku a doplnenim vody se to zastavilo.
foto je hned po zasazeni rizku, takze sou takovy "povadli". kdyz se nefotej jsou na nich igelitovy pytliky. Taky nadoba s roztokem je zakryta.
btw. timto chci podekovat Kozzymu za rezivo a Expresion za lampiony.
2pan.zzz-chtel sem veci bednu ale v tom hyperkšeftu meli jen tuhle velikost a pak jen takovy co bych nenarval do skrine.Pokud uvidim ze je to nejak brzdi tak investuju do veci krabice
Tak takhle vypadaj po 10 dnech růstu. Mohl by nekdo poradit co s tou velkou kytkou? Nechapu proc je tak napred pred ostatnima mam ji zastrihavat? nebo zacit zaplitat?
Caoo,Jo mne se to taky stalo,ze se mi jedna ze ctyr tak trochu povytahla.No dal sem tam mrisku a zapletl a byl klid.Tak bud to zastrihni nebo zaplet ale nevim distak si nech poradit od skusenejsich,ale me to pomohlo.mejse