Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chci se zeptat kde se daj sehnat vzduchový filtry za levno a jaký doporučujete:........A jáky větráky jsou potřeba do skříně aby to stíhaly.rozměr skříně je 100cm na výšku 50cm na šířku:.Dik za odpovedi
Myslis pachovy filtry?Ja budu pouzivat filtry,ktery se pouzivaj do digestore.Sou dost levny(pravdepodobne nejlevnejsi varianta) a udajne dokazou pohltit az 80% pachu z kyticek.Je to rozhodne lepsi nez kupovat neco spesl z growshopu za 3-6tisic..
Tak to jeste presne nevim,ale ja se podivam do nejakejch domacich potreb,mozna zkusim nejaky elektro,nebo obchudek s naradim.Maj to podle me i nekde v obi atp..Proste v nejakym kramku co na to vypada..
No co sem slysel tak je to takovej papir.Metr ctverecni stoji cca 100kc..Celej ho samozrejmne nepouzijes,ale prodava se asi po metrech.Takze pocitej tak to kilo a budes toho mit fakt hafo..
zdravim,ale mal by som otazku,co ma robit,aby som pohltil 100% pachu ?? rozhodne sa neuspokojim z nicim,co pohlti len 80%,aky pachac by mi trebalo,ked mam 2x600?? plsventilator mam silny jak prase za nejakych 4500,diky za odpoved
oo,konecne mi niekdo odpisal,ale teraz viem presne co potrebujem,ide o skrinu o 1m3,kde bude jedna 250w sodikovka.aky mam tam pouzit ventilator a aky filter? ide o to,ze nesmie nic citit,musi ten filter pohltit 100% pachu.nieco som si nasiel na strankach growshopu,nieco o 160m3 aj pachac aj ventilator,myslite si,ze to bude ok na takuto velkost a 250w sodikovku? este na upresnenie,skrina bude v miestnosti,kde je cca 20 stupnov.o pestovani viem toho vela,dosahujem 1g na 1w,ale s pachacom som nikdy nerobil,tak mi pls poradte,dakujem