Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar všetci mam otazku moj kamos chce dat do sklenika ale na okolo byvaju jeb..ty susedia može zatriet steny niecim ak ano cim a bude mat dost svetla rastlina ak bude vidno len cez strechu ? Alebo čo by ste navrhovali? (okrem likvidacie suseda to ma už napadlo tiež ) vdaka
A nebude tým susedom divné,že má zrazu natretý skleník,aby tam nebolo vidno?
Napadla ma taká šialenosť(ale stálo by to prachy) - nejaký dobrovoľník by mohol v noci porozbíjať všetky bočné okná - "vandal posratý" a potom by to stačilo len zaskliť nejakým nepriesvitným sklom,cez to by aspoň nejaké svetlo aj prešlo(nielen cez strechu) a zvedavým susedom by sa povedalo,že také sklo ste zohnali niekde za lacnejšie,tak ste tam dali také
Obcas sa robili foliovniky, ktore boli z igelitu a cez to bolo videt akurat tak hovno, ale svetlo cez to prenikalo... no urcite by sused nespoznal, aka pekna kvetinka tam rastie...
A co keby ho ty susedia bonzli co by bolo hned by prisli cajti bez ohlasenia alebo by to udanie mali u na haku akoby to prebiehalo bol by z toho fest pruser
NO jo mat susedia to je fakt udel to vam poviem plyn na nich na vsetkych a hlavne na takych starych to oni len kukaju čo možu rozmazat aby mali cez den nejake vzruso hajzli jedni. SAK ja im to vzruso raz vyrobim
Já bych koupil igelitovou folii a normálně bych jí zevnitř napnul podél toho skla. Světlo ti tam půjde, co se pěstuje uvnitř vidět nebude a soused bude mít po ptákách
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!