Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nedávno jsme s kámošem řešili pár solidních g. Úplně cizí týpek nám donesl asi 2 zavařovačky nejlahodnější trávy, jakou jsem kdy kouřil. Ještě bych chtěl dodat, že tahat v batohu po centru Zlína 2 zavařovačky lampy je vážně PSYCHO pocit))
Byli sme příjemně překvapení, že se eště vůbec najdou takový lidi v době, kdy jsou "obchodníci" schopní si říct za jedno g i 350,- (zkušenosti z brněnského náměstí).
Tahle zkušenost mě přivedla na myšlenku založení nového treadu, a sice:
JAKÉ NEJVĚTŠÍ MNOŽSTVÍ JSTE U SEBE KDY MĚLI?
Díky za odpověď a Mír s Vámi.
Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich
Raz som nosil asi týždeň so sebou cca 100g tak to bolo dobra haluz. Nemohol som to necha, doma a tak som to mal so sebou stale, vonku, v skole, na navsteve u starej mamy, v autobuse, na ulici, skratka vzdy a vsade.
plny souhlas imho bych to videl, pokud se bavime o maximalnim mnozstvi, o 2 rady vyse. A normalni stav nutny k preziti cca o rad vyse A mene nez maximalni mnozstvi v ankete sem mel u sebe naposled pred 6 lety
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
To ja sem mel kdysi u sebe asi 30g huleni a sedel s kamosema ve zline v parku uplne na sraac a prisli policajti ... byla to sranda jenom do te doby nez se u nas zastavili a rekli: "PANOVE, MY TADY CITIME MARIHUANU". v te chvili mi srdce sjelo do gati .. kamarad se zachoval duchaplne a rekl, ze "MY TADY ZADNOU TRAVU NEKOURIME" ... umim si nas uplne predstavit jak tam sedime, vsem nam sviti oci na sto metru daleko a cumime na ty cajty .. jeste neco zablekotali, kousek poposli a ja sem si oddychl, jenomze po par metrech se jeden zastavil, otocil se a kracel zase k nam. prisel k nam asi na metr a rekl : "KRASNA VUNE".
V tu chvili mi doslo ze si znas celou dobu delali jenom prdel......... hajzlikove to sou bye
u me to bylo asi jako u kazdyho out pestitele,kdyz sem jel loni autem ze sklizne na chatu))-kufr od Vectry narvanej a cely auto vonelo jedna basen...-skoda, ze mi z toho zbejvaj uz jen 2sklenice, ale na 2.str sem rad, ze uz to bude vsechno sfouknuty...ty stresy sou ale sileny, kdyz se to veze!!!
francois: cyklohexan? fenol? a velký výbuch? od kdy tohle bouchá?
já takhle tahal PETflašky s flashem (nádherná rána) a to už jsem celkem bobky měl, jedna jiskra statické a záda bych měl na maděru
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
do kufru u zigula jsme vecpali asi 24 kosatejch kytek 1.5 az 2 metrovejch kytek. neuveritelny ale veslo se to. plech kufru se vyvaloval, smrad prisernej na dalku (kyti byly kvalitni), cestou domu co to nevidim, silnicni kontrola, uz jsem si rikal ze jim budu muset ujet, chteli me vzit ale v tu chvili tam vyjel prede mnou jiny zigul tak vzali jeho a na me se vykaslali. jo a nejlepsi bylo, ze ty kytky ani nebyly moje ale znamejch, ja jim jen pomahal s odvozem