|
 |

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
|
|
|
|
 |
Sinuhet
Stálý Člen

|
Ja mam s oleji spatnou zkusenost. Biool nastrikan, kytky jsou mastne jeste tydny po aplikaci, listy se jim krouti, objevuji se plisne, ve spojeni s teplem ze svetla olej asi vselijak "zahniva", vubec nejsem nadseny ze sveho zasahu proti svinim. Ted se snazim kytky oplachovat vodou, abych z nich olejovy povlak dostal. Mimochodem postupoval jsem prave tak, ze jsem je cele namacel do misky s roztokem bioolu.
Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost
pestujem.jinak.cz
Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)
|
01-03-2006 v 12:15 PM |
|
|
|  |
 |
|  |
 |
|  |
 |
|  |
 |
|  |
 |
Hububunebubu
Nový Člen

|
| Su to svine |
Příspěvek č. 9 |
Mal som svilusky v skleniku, skusil som vsetku chemiu co je na trhu, striekal som na ne kazde tri dni so Stihl motorovym rozprasovacom, myslel som ze to nemoze nic prezit ale tie svine sa po case vzdy vratili, olej alebo Biol som zatial neskusal. U mna sa asi drzia v pode, kedze rastliny sa uz par krat vymenili. Pomoze tu nieco na baze oleja aj ked nie su na rastlinach, alebo ako ich dostanem z pody?
|
03-03-2006 v 21:02 PM |
|
|
|  |
 |
r-man
Stálý Člen

|
2Time: Jeste jsem chemku takhle tesne pred sklizni nezkousel, a doufam ze ani nebudu muset. Ten olej je ale taky naprd, pokud je to takhle tesne, to musish uznat. To uz je lepsi nechat je tam a pripadne sklidit driv...Neumim si predstavit, ze v takovym stavu v jakym to mam ted (viz moje bedna III v podpisu, je to cca 14 dni pred sklizni), to budu namacet v oleji a pak omejvat, to by to bylo za dva dny uplne plesnivy, vetraky nevetraky :-(...
Proti vselijake haveti tedy doporucuji:
--Substrat pred pouzitim nasypat na plech a dat na 200C a 15-20 minut do trouby (to mi poradili v kvetinarstvi, driv se prej veskery substraty prohanely parou, nez se balily)
--pred kazdym pestenim vydezinfikovat pestirnu Savem Prim (nebo jaxe jmenuje to silnejsi), stejne tak i kvetinace a vse, co do skrine pujde znova a co tam zbylo od posledni sklizne
=> to vsak neznamena, ze tam nic mit nebudete, jen to riziko je mensi :-)
 |
**r-manova bedna®**
**r-manova bedna® II/1000W**
**r-manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace
Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna
|
03-03-2006 v 21:52 PM |
|
|
|  |
 |
Hububunebubu
Nový Člen

|
| to je fakt |
Příspěvek č. 11 |
Nemam s olejom vlastne skusenosti, ale skusal to kamos ked mal uz mu to kvitlo. Znicil tym celu urodu, rastlinam sa nic moc nestalo, ale ten olej na rastline ciastocne zostal a ked sme potom ubalili bolo to strasne, sice to slapalo ale ta chut po prepalenom oleji bola strasne, otrli jedinci to aj tak chvilu fajcili ale nakoniec sa zhodli so mnou a vyhodili to.
|
04-03-2006 v 07:10 AM |
|
|
|  |
 |
Stoned_r41d3r
Utter rude infantile pillock

Team Member: MOD |
Samozrejmne, je logicke ze po pouziti chemky je dobre udelat pred sklizni flushing, popr. pri postriku pockat,nez se pripravek rozlozi- viz obal, vetsinou mezi 10-14 dny,pozor vsak na nektere fungicidy... Proste kdyz neco strikam na kytku,premyslim toho.
Olejova metoda je nebezpecna v tom,ze olej je mastny a ucpava kytce pory= kytka se dusi.
Z mych zkusenosti neni dobre olej ani aplikovat na mista,kde je plisen, olej tam udela film a, misto nedycha a o to lepe se plisni dari.
Olej je po pouziti potreba umyt- u outdooru se o to postara dest, ve skrini olej budto zmizi tim,ze kytku rosite,nebo je potreba,jak uz bylo zmineno vyse, vzit kytku s sebou do sprchy- pro mene harcore lidi- olej z listu umyt.
'' Tys mě vždy bavil šulíne arogantní,ses nadřel na ten titul co,na ČVUT jsem poznal taky pár takovej egobijců ty nácku zasraný. ''
Internet... Je úžasný!
Naposledy upravil Stoned_r41d3r 05-03-2006 v 11:23 AM
|
05-03-2006 v 11:18 AM |
|
|
|  |
 |
|  |
 |
wilda
Stálý Člen

|
jjo to je pešek chtělo to tu koncentraci vypočítat tak aby to bylo stejný dávkování jak u toho biolu. hlavně doufej žes to postříkal pořádně, protože stačí malý zapomenutý místečko a ty mrchy se za chvíli vrátěj.
jinak další doporučený BIO vychytávky jsou třeba:
levandulovej olej, dobrej jako prevence, ten je spíš na mušky.
na antisviluščí postřik je parádní výluh z tabáku, teď jsem četla že zabírá i na pijavice, kdybyste měl někdo problém
taky je doporučováno zasadit do květináče česnek, odpuzuje téměř všechny škůdce a má citlivější kořeny než MJ, takže by teoreticky mohl časnějc reagovat třeba na přehnojení. tohle jsem ještě nezkoušela ale příští sklizeň se na to chystám, prevence lepší než náprava.
taky zkoukněte můj překlad lunárního kalendáře speciálně pro MJ, jsou tam dny, kdy jsou tyhle postřiky účinnější
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=21923
|
06-03-2006 v 17:28 PM |
|
|
|  |
 |
|  |
 |
| Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:35 AM. |
|
|