Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ja nemam o tom co bude potom opravdu zadne predstavy absolutne nic neocekavam,,,,, a proto si uzivam kazdeho dne, to co bude potom...?????
Zacnu zase pekne od zacatku, at za par stoleti v tech zivotech nemam hokej
Doporučuju knihu Psychedelie, seženete aktuálně za pouhejch 49,-Kč v Levnejch knihách ( víte, jak jsou ty velký obchody všude po republice).
První díl je překladem z Tibetský knihy mrtvých, pokud se smrti třeba někdo bojíte, nebo jste zvědavý - tohle je výtečnou přípravou, doporučuju nejdřív si pokouřit a pak si číst a dostanete na smrt zase zcela jinej pohled, kterej opravdu stojí za to.
Druhá část knihy je o LSD, třetí část o Ketaminu.
Výtečný počtení, výtečná zkušenost.
Tibetská kniha mrtvých je docela dobrej manuálek, na její motivy právě Leary s Alpertem a Metznerem (asi, ta paměť taky blbne...) vydali v 60s Psychedelickou zkušenost (zas si nejsem jistej názvem) jak řídit cíleně tripa, taky docela dobrý... Mimochodem smrt je jedna z nejdůležitějších věcí v životě, tak je dobrý si vztah k ní ujasnit (i když to je asi úkol na celej život).
Osobně si myslím, že mě osobně se to netýká. Žiju jaksi s pocitem, že jsem tady tak nějak na furt. Promiňte, napořád! Pokud už se tomu otřelému tématu věnuji, zabývám se jím poněkud šíře. Ne na bázi jednotlivce, ale jaksi...ehm..masově, že? Ona smrt jaksi, ve velkém, lépe vynikne...ehm, že ano? A také se na ní...ehm... jaksi...více vydělá, víte?
Lidomor.
První zemřel Číňan, Japonec hned druhý.
Večer zdraví do svých pyžam, ráno byli tuhý.
Pak Němec, Ital, Čech a Rus,
pak počet mrtvých ztratil vkus.
Šel Španěl, Řek a za ním Nor,
bylo to jasné, je tady Lidomor!
Je tady Lidomor a nezná hranice,
svět se chvěl v základech, svět šílel v panice.
Je tady Lidomor, odpor je na nic,
včera si panu vzal, dnes zemřel panic.
Je tady Lidomor a nemá konce,
vzpomeňte na Číňana, vzpomeňte na Japonce!
Ti dva šli první, tak začal Lidomor.
Vybral ty z nížin a pak vzal i ty z hor.
Šli jeden za druhým, kapali jako mouchy,
nakonec nezbyl lidský tvor!
A my jsme mohli tenkrát jenom plakat.
Moře jsou od té doby slanější.
Psát jsme ještě nedovedli, jen nad hladinu skákat,
ach bože dej, ať osud ryb je šťastnější!
Ach bože nedovol, prosí tě delfín Knihomol.
Ja si myslim, ze Smrt by nemela byt brana jako neco neprizniveho, jako duvod ke smutku, vim, ze je to pro blizke velmi tezke obdobi, ale stejne to jednou musi prijit ne? Ja osobne se smrti nebojim, jsem s ni smirenej, vim ze me muze potkat zitra, za rok, nebo prave ted, zkratka ziju s pocitem, ze smrt=zivot.
co bude potom, no myslim že nic, protože mám na to pohled čistě fyzikální a přírodní, tim pádem zemřu a rozložim se, nebo mě sejmou žehem.
proto se řídím tim, že žiju přítomností a nemyslim na budoucnost a ani se nepatlám v minulosti, prostě vesele dál!!! :-)
přece život je krásná věc, a kdo myslí na to co bude, zbytečně ztrácí čas!
ale jinak se smrti nebojim, je to stejná součást života jako narození, a nevim proč obecně všichni berou smrt za něco špatného a narození zase oslavujou, (bavim se o přírodní smrti ne o utrpení..)
Je mozny v nebi hulit? Ja myslym ze jo, protoze, kdyz si zahulim, tak jsem v nebi. No obcas taky v pekle anebo v prdeli. Jestli to nekoho pobourilo, tak soorrrrri.
Není nebe, každá planeta je obklopena svou atmosferou jako skorapkou a krouzi v prostoru kolem sveho slunce, kazde slunce je stredem nekolika planet, jez putuji bez ustani kolem neho. Neni horejska ani dolejska, ani vzestupu ani sestupu.Co vidime, neni hmotne nebe, nebot nebe neni nic jineho nez vzduch, a ten je slozen ze vsech vyparu Zeme, bylo by tedy smesnou baznivosti klaneti se param.
moje řeč, je to přece nekonečnej koloběh a hlavně hmota se přece nemůže nikam stratit, vždycky z nás je něco novýho i když nás v zemi rozežerou červy a pro přátele žehu, tam je to to samý :-))
Tak, tak. Telesnu schranku navzdy zozeru cervy, ale vedomie sa zluci zo vseobecnym vedomim tvorstva a o5 sa narodim ako novy jedinec. Je to v poho, zda sa mi to celkom slusny vyfic...
* GanjA RuleZ *
Niektoré drogy nie sú zakázané preto, že by boli nebezpečné, ale sú nebezpečné preto, lebo sú zakázané.
Stejne tak jako je nedilnou soucasti v zivote narozeni, tak i smrt. Takze bez smrti nelze zit, no kazdopadne jsem nekde cetl, ze po smrti se clovek dostane mezi tu sortu lidi se kterejma zil na Zemi, to znamena, ze vrah se dostane mezi vrahy, zlodej mezi zlodeje, dobry clovek mezi dobre lidi, tak je Vam asi jasny kam se dostaneme MY, no mozna je to dobre mozna ne.
Ch.
Smrt je nevyhnutelne zakonceni existence nasich telesnych schranek a potazmo nasich eg (ze slova ego ) Mam viru, ze vsichni jsme jedno (Leary, Grof, Jung) nezavisle na nejakem prostorocasu ci cem, ze jsme jako kapky docasne vyvrzene nad hladinu oceanu se dvoji podobou - ego (3d realita strikne omezena fyzikou) a duch (astral).
Mozna je to trosku ulitly, ale me to do myho modelu "reality" krasne zapada...
Proc se smrti bat? Ja si myslim, ze i po ni bude fajn, dokonce vic fajn nez tady. To neznamena, ze bych se na neco takovyho tesil. Pouze se nebojim.
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.