Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevíte prosím, v čem je problém? Mám na jedné kytce dolů svěšené listy a přitom nevypadají nemocně, jsou pevné neseschlé a sytě zelené, ale přitom jsou docela svěšené dolů. (Teplotou ani PH to být nemůže)
Mám problém.
Mák kytku 7 cm vysokou už 10 dní,a pořád neroste.Myslím si že se asi zastavil růst
Pěstuju to pod zářivkami 2 krát 22 w,a přes den jí dám za okno na sluníčko.
Teplota se pohybuje od 24-28 stupňů.
Svítím 8 hodin denně + slunko.
zalívám ji jednou za 3 dny
Jak je to možné že moc neroste ?
Chystám se koupit větší světlo protože si myslím že je to tím osvětlením
Cuz, ja si myslim, ze by to mohlo bejt tim, ze s ni zkratka moc manipulujes, chvili pod zarivku, pak za okno, treba ji z toho trochu jebe a neroste. Mozna by to chtelo ji nechat pod tou zarivkou celou dobu sviceni a na slunce ji nedavat, nevim, zkus to...Treba kecam, ale treba taky ne ))
2KOSMEJ: popiš to trochu víc,např.jak je stará,jestli hnojíš a čím,jaká je vlhkost,jak často zaléváš,jak velkej máš květináč,atd........na oko se tyhle aspekty zdají třeba někomu nepodstatné,ale dohromady můžou tvořit dost závažný problémy....
to KOSMEJ - nechcem ta prudit kamo, ale ak chces radu, mal by si sa naozaj troochen viacej rozpisat... takto je to tazko posudit - moze to byt prehnojenim, nedostatkom vody, alebo zalievas presprilis.. mozno by stacilo kuknut peace
edit : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1524
Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus
já uplně na tohle zapomněl, že jsem to psal - takže později, ale přece - pro všechny - svěšené listy, které kromě svěšení nevypadaly nemocně, byly od příliš blízkého a světla (spodní větvičky, ještě nebyli připravené na silné světlo, ale další patro si už zvyklo a dál už pěkně prosperují.
Já mam taky podobnej problem.
Sveseny, listy.. Mam to za oknem a docela na to pere slunko.
Ale jako rostou stale dobre, ale ty listy se pomalu svesuji a smeruji dolu...
Nevim cim to je. A zalejvam to tak 1-2 denne
Casem na to treba prijdu :-P