Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hnojka... velmi precizní a zcela konkrétní označení.... takže jsi to hnojil benzínem? buď tu uveď rozumný info, nebo se tak blbě neptej
edit: tak možná mi to došlo, pokud to byl dotaz na to, co je to vedle květníku, ne co kytky, tak beru zpět a omlouvám se, neptal ses blbě, ale já jsem nepochopila a blbě vidím, omlouvám se
edit 2: jsem zapomněla - jestli taky je někdo blbej, tak to rozhodně nejsi Ty
No ja radsi dam jen korenak a az prorostou koreny do rostoku tak teprve davam hnojky, ale zacinam na 10% koncentraci a pomale zvisuju.Do 14dnu uz davam 100%
Mno pokud to rizkum nevadi tak proc ne, ja radsi preferuju at si pomale zvykaji
Ja bych to na hnojku klidne tipnul.Nejlip to zjistis tak kdyz si na tom deklu udelas louzi a nechas ji odparit pak zjistis jestli je to stejna struktura nebo ne klidne si tam udelej i louzi vody.Podle me je u tebe hladina roztoku moc vysoko a pak to muze vzlinat a prskat.Maximalni ponor kvetinacku bych videl tak na 3 cm spis klidne i o neco min.