Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec,
co třeba klasickej bubler,zakopeš na zahradě do země tak 50l barel pořadný vzduchování a pěstíš.Podle mě to múže být zajimavý zpúsob hydra venku.
zdrawim,
zkouset se musi vsecko,zkousel sem neco podobnyho jako s tim barelem(mel jsem kybl) zezacatku se to dalo ale pak odesly koreny do vecnejch lovist...ale byl to jen pokus pac jsem se staral o svy policko...
ZKOUSEJTE VSE a peace
mmm kdysi dávno v High times vyšel vo tom článek - šlo vo skleník - měli tam vykopaný dva dlouhý podélný příkopy s drenáží - naplněný už nevim čim - myslim že RW drť míchaná s drcenym molitanem by mohla bejt fajn - zespoda se odčerpávala voda - a závlaha byla horem děrovanou hadicí
ja bych natáh normalně prodlužku,třeba ze sklepa(samozřejmě ze to nebudeš tahat 30m) asi největši problém bude s dopnováním roztoku, ono v letě při těch vedrech toho kytka za den dost vypije.
když ten barel zakopeš zaroven se zemi, tak to bude vypadat že roste normálně v hlíně.hi hi
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Chlapi měl jsem ZAKOPANY bubler ve skleníku a ZDAŘILO SE NARAMNĚ...!elektřinu jsem tahal tajně podzemim! u skleniku jsem vykopal díru na nadobu s vzduchovým motorkem z které vedla hadicka jedna na privod k motorku SE VZDUCHEM a druhá přímo do bubleru.DěLAL JSEM TO ZA ŠERA TAKŽE NIKDO NIC NEVĚDĚL