Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdraavim vsechny Groowery
Jiz mnoho dnu mi na CT odpocitavaj mou sklizen , prvotridni nacasovani k peti kruhum padlo skvele a tak jsem za svou skromnost se opovazil zde predstavit neco z meho haremu.
Jde o : 12 krasotinek modelu Power Plant
Rust : Tungsram HgMi 250 W
Kvet : GE XO Lucalox 400 W
Kvetinace : 20/105
Substrat : Plagron Royal Mix
Hnojivo : Plagron alga-bloom + Green sensation
Takze v ramci hesla : "Neni dulezite zvitezit ale zucastnit se"
vam predstavuju snad neco pro potechu oka , a preju vam hezkou OlymPijaaadu
Jestli myslis ciste , jako ze s nicim neskrizene , tak podle mych informaci je to Pure .) Jesi to teda takhle myslis .)
Vune , velikost , zbarveni kvetu vse typicky vynosny Power Plant .
Ted maj 7 tydnu a dva dny , jelikoz mam zkusenost ze kdyz jsem sklidil v sedmem tydnu tak byly jaksik vic v pohode myslim free , clovek nebyl hned jak Schwajzik kdyz dostava v T2 tlaky do hlavy.
Ale z druhe strany v 7 tydnu 0 dnu nektere vrchni palice byly este hodne bile tak jsem si rekl ze to necham tak pul na pul ,toz to vidim na zajtra .
Jinac Flushing + 8/16 + teplota kolem 18 °C + minimum vody , jsem zvedavej nu...
Ale vuuune , ach Sladouckaaaaaaa
A jake mas ty a vy ostatni zkusenosti s tim kdyz sestrihnete driv nebo naopak pozdejs ???
Sam jsem trochu na rozpacich ( mnoho kolegu pestitelu se se mnou pre)
No já ještě nevim,je to můj 1. indoorek takže se nechám překvapit.Názorů je hodně,ale vždycky to asi záleží na více okolnostech a taky hlavně ne modýlku.
Par fotografii ktere zdokumentovaly me skromne finale .
Cil je zde a prislo posledni polechtani oka , posledni v teto etape cesty na kterou se me holciny vydaly.
Je to jako kdyz skonci dlouhy pribeh a ze byl dlouhej , trval 7 tydnu a 3 dny , dny kdy vzniklo jakesi pouto ktere clovek najednou musi ustrihnout a povesit hlavou dolu
A verte ze to bylo tezke , nejprv jsem se s holkama naposled pomazlil a pak smik.....
No ale je tu druha etapa krasne cesty kdy si holky nejprv odpocinou a pak se vydaj do sveta.
A ze to nebude nudna cesta .
Vydaji se na mnoho vyletu , do prirody , ruznych mest , na hory a sire moravske lany ,shlednou spostu prekrasnych sportovnich souboju , navstivi mnoha kina , shlednou mnoho zajimavych filmu , uslysi kvanta pohodovy hudby , poznaj plno novych lidi , zazijou spostu fotbalku , shlednou prekrasne jaro a budou se kochat svetem ktery nam buh stvoril .
No nudit se nebudou .)
A na zaver bych chtel podekovat serveru Grower.cz , vsem kteri tento nemaly pocin ridi a diky nimz a jejich radam se me holky dostaly az na samotnej konec.
Chci podekovat rubrice FAQ ktera mi dala vsechny potrebne rady a zaklady , kterou jsem si i vytisk a casto jen tak okukoval a poznal jak je nabita poznanim .)
A nakonec chci podekovat tomu jenz mi dal tolik potrebnou vuli skoumat a to "mr.xmalcolm" - ovi , jehoz prispevky umistene v sini slavy se staly pro me inspiraci a ktere jsou pro mne pocinem skutecneho gurua .
BumBumLebka – Zdravím tě kolego, už jsem tu tvou pěstební místnost obdivoval včera. Není nad to mít někde v domě nevyužitou komoru nebo tak něco…
Koukám na ty obrázky a snažím se rozluštit jak to máš technicky pořešený. Došlo mi že to bude asi nějaká předělaná spižírna s vysokým stropem takže zřejmě nepotřebuješ cooltuby. Pravděpodobně v horním patře není. Platí to i u spodního patra? Vždyť ta 250ka musí dost topit. Dále je na fotkách vidět že balast necháváš ve skříni, takže teplo navíc. Jaké používáš větráky? A jak si vyřešil tu cirkulaci vzduchu mezi patry bez „světelné kontaminace“. Nemáš problémy s vlhkostí, používáš zvlhčovač nebo to řešíš jen přikrýváním rostlin tím PVC co tam je vidět. Nechceš nám svou spižírnu představit trochu podrobněji?