Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » KNASTER - znáte? Zkušenosti
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Time4Tea
Stálý Člen

Karma uživatele Time4Tea - 6% Pěstitelská

Pohodička KNASTER - znáte? Zkušenosti Příspěvek č. 1

Na eshopu shanti.cz sem si koupil směs bylinek Knaster Fresh Hemp. Je to drahý, ale móc dobrý.
Když sem totiž míchal lístky s obyč tabákem, tak mi to moc nechutnalo a občas se mi až skoro navalilo, takže sem hledal něco místo toho a našel.
Používá to ještě někdo? A jakej a jak vám jede?

It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.

Old Post 18-01-2006 v 22:00 PM
Time4Tea je offline   Profil uživatele Time4Tea   Find more posts by Time4Tea   Foto galerie člena Time4Tea   Click here to Send Time4Tea a Private Message   Add Time4Tea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

he a na co to je? z toho se bali ciga, nebo je to medium do speku?

p s y c h o 8 4

Old Post 18-01-2006 v 22:11 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sika1
Stálý Člen

Karma uživatele sika1 - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

no, určitě záleží na vkusu a chuti. Já si to taky objednala a už mi to leží asi půl roku ve skříni, nemůžu tu chuť vystát - je mi z toho na ..Zkoušela jsem to samotný, míchat s travkou, tabákem, ale nic, no....A ani to nikdo u nás nechce, tak to skončí nejspíš v koši - no škoda za ty penízky

Old Post 18-01-2006 v 22:12 PM
sika1 je offline   Profil uživatele sika1   Find more posts by sika1   Foto galerie člena sika1   Click here to Send sika1 a Private Message   Add sika1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Time4Tea
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

Jako samotný kuřivo to lze použít taky, ale bez účinku.
Používám to jako ochucovado do špeku.
Zatim mám jenom tenhle Fresh a je pravdu svěží s lehku mátovou (nebo mentolovou?) příchutí.

Tak pravil pan Časnačaj.

Old Post 18-01-2006 v 22:18 PM
Time4Tea je offline   Profil uživatele Time4Tea   Find more posts by Time4Tea   Foto galerie člena Time4Tea   Click here to Send Time4Tea a Private Message   Add Time4Tea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sika1
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

přesto bych řekla, že špek s obyč. tabákem /nejlíp bez něj/ je nenahraditelnej, knaster ho jen kazí - ale je to opravdu individuální

Old Post 18-01-2006 v 22:31 PM
sika1 je offline   Profil uživatele sika1   Find more posts by sika1   Foto galerie člena sika1   Click here to Send sika1 a Private Message   Add sika1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Time4Tea
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Tak to souhlasím. Samotný lístečky sou výborný, ale v brčku je náplň potřeba a na to je pro mě nejlepčí knaster, páč tabák tam tak nějak nemusim.

Tak pravil pan Časnačaj.

Old Post 18-01-2006 v 22:55 PM
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Já jsem to teda nikdy nechutnal, ale jestli je to svěží asi jako mentolový cigára. Tak si to rád nechám ujít. Ale je to fakt individualní, znám lidi, který kouřej mentolky i když nejsou nastydlí a mohly by si pochutnat na pořádnym tabáku.

Old Post 18-01-2006 v 22:55 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sika1
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

mentolky mám radši - ale je to opravdu na každým, ten knaster má dost velký kusy sušenýho nevimčeho...Tak si to zkuste a uvidíte

Naposledy upravil sika1 15-02-2006 v 21:41 PM

Old Post 18-01-2006 v 23:02 PM
Time4Tea
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Knasteru je víc druhů, já mám ten Fresh a do mentolek to má opravdu daleko, ikdyž mi je to taky připomnělo.

Tak pravil pan Časnačaj.

Old Post 18-01-2006 v 23:04 PM
Bido
Stálý Člen

Karma uživatele Bido - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Měl sem červenej Knaster. Kouřit šel, ale tak jednou denně večer sem si nabyl klasickou dřevěnou faju - to bylo v poho. Zkoušel sem si z něj ubalit cígo a to mi tak nechutnalo, ale do špíčka byl v klidu, smícháním vznikla docela zajímavá chuť. Kouřit ho ale 10x denně - to ne.

Old Post 19-01-2006 v 10:31 AM
Bido je offline   Profil uživatele Bido   Find more posts by Bido   Foto galerie člena Bido   Click here to Send Bido a Private Message   Add Bido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Time4Tea
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Však taky su hulič požitkář. ))

Tak pravil pan Časnačaj.

Old Post 19-01-2006 v 20:31 PM
Time4Tea
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

No tak to byli asi indicky Beedies, ne? Ty sou opravdu docela hnusný...
Ale ten knaster je úplně z jinejch materiálů. základem je sušený konopí bez (skoro) THC...

Tak pravil pan Časnačaj.

Old Post 15-02-2006 v 21:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 13

zakladem je sušené listí tech. konopí a další bylinky

Old Post 15-02-2006 v 21:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

no my jsme, když došel tabák v baru, balili brka se sušenou mátou,. mazec. je teda pravda, že jsem si chvíli zvykala, a nebyla to nejlehčí chvíle.. huheh
no ale má to svý výhody, protáhne to plíce, taky nos, oči a tak, taky to zmašťuje, dostane se ti to až uplně do kanálků plic takže paráda. doporučuju!!!! i když u toho nezůstanete

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

http://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
http://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 16-02-2006 v 00:35 AM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Jasně, taky jsem si objednal. Pro mě nekuřáka je to lepší, ale zdá se mi že to má uplně jinou chuť. No a s tabíkem to má vlastně taky jinou chuť než čistý . Jsem se nějak zamotal . Každýmu co jeho jest do špíčku si dávám Knastra

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 16-02-2006 v 17:38 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás