Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau,
pro svou diplomku dělám výzkum o dlouhodobých uživatelích konop. drog, tzn. těch, co min. rok alespoň jednou měsíčně kouří/pojídají. Dotazník je anonymní, můžete ho vyplnit on-line na http://www.rs2.xf.cz/
Zabere to 10-15 min. Otázky jsou většinou uzavřený, takže se nad tím nemusí až tolik přemejšlet. Jinak celkem vopruz, ale za každej vyplněnej dotazník budu až dojemně vděčná. A o tom, jak to vědu posune dál, snad ani není třeba mluvit
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Jinak koukám, že seš tu novej. Tak vítej na Groweru. Doufám, že nám tu taky svoje výsledky zveřejníš. Samotnýho by mě zajímalo jak to dopadlo.
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Skřeťák v Sudu :
Tak to ja zas nedoporučuju, určitě by poslali 20x
Ano, kouřím trávu, a začal jsem si pichat heroin. Muže za to trava....
A podobně. Jsou to pěkní zmrdi!!!!
Ty jo, to fakt nevim, co ti to tam píše. Se v tý tvorbě formulářů až tak nevyznám. Ale to, co tam vyžaduje, v tom kódu formuláře je. Ale dost lidí už to vyplnilo, tak je to možná jen přetížený, nebo co.
Tyjo, tak sem to vyplnil a musim říct, že u nějakejch otázek jsem se trochu zapotil, jelikož sem moc nerozuměl otázce nebo sem prostě nevěděl co odpovědět... Ale dal sem to nějak dokupy.