Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » zloutne mi to
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
josh
Nový Člen

Karma uživatele josh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Hoy, hoy zdravim všechny, mám problémek. Řízečky te¨jden přesazený, chytli se rostou ale dneska jim zežloutlo pár listů, nevim v čem je chyba: EC jsem začal na 0,4, pak po čtyrech dnech na 0,6 a ted to mam na 0,8 je to v poho? Další co mě napadlo je vlhkost držim to na 55 a to je docela málo, nemůže to být tím? Jo a poslední co mě napadlo před 2 dny jsem je postříkal rozprašovačem když se svítilo je to vpoho? jinak teplota v poho. Svítim 600w. Dík moc za pomoc. Chci si je hejčkat a nemůžu se koukat na to jak jich pár trošku zežloutlo

Old Post 10-12-2001 v 21:59 PM
josh je offline   Profil uživatele josh   Find more posts by josh   Foto galerie člena josh   Click here to Send josh a Private Message   Add josh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 2

a co zkusit hledání, o žloutnutí je toho tu dost

jinak to může být: přehnojenim, přelejváním,...

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 10-12-2001 v 22:10 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
josh
Nový Člen

Příspěvek č. 3

jde o hydro takže jsou zalejvány všechny stejně z čerpadla proč tedy žloutnou pouze některé?

Old Post 10-12-2001 v 22:48 PM
josh je offline   Profil uživatele josh   Find more posts by josh   Foto galerie člena josh   Click here to Send josh a Private Message   Add josh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smokiee
Stálý Člen

Karma uživatele smokiee - 75% Pěstitelská

Nápad Spálení Příspěvek č. 4

Je možný, že jsou listy spálený. Psals, že jsi rozprašoval, když svítilo světlo. Na listech zůstavaj kapky, které působí jako mikrolupy (soustřeďují světlo). U šestikila to docela peče, takže rozprašovat (když už), max. 10 min před vypnutím lampy.
Může to bejt nedostatkem Dusíku, nebo slabym přehnojenim.
Poslední co mě napadá: psals, že máš vlhkost 55%. Zajímá mě, jak zvyšuješ (zvýšil jsi) vlhkost. Jestli často rozprašuješ, kytky můžou bejt přelitý.
Každopádně doporučuju navštívit (a stáhnout) Tommyho vzhledové změny na kytkách. (hledej žloutnutí)

Old Post 10-12-2001 v 23:05 PM
smokiee je offline   Profil uživatele smokiee   Find more posts by smokiee   Foto galerie člena smokiee   Click here to Send smokiee a Private Message   Add smokiee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
josh
Nový Člen

Příspěvek č. 5

dík moc za odpověd, vlhkost jsem získal obyčejnými nadobičkamy s vodou , ze kterých se vypařuje voda

josh

Old Post 11-12-2001 v 12:49 PM
josh
Nový Člen

Příspěvek č. 6

měl bych ještě jednu ?otázečku? zatim mám lampu 1,20 m vysoku nad kytima (600W) jak ji mam postupně sniživovat od kdy?

josh

Old Post 11-12-2001 v 12:55 PM
smokiee
Stálý Člen

Nápad Vzdálenost Příspěvek č. 7

Čus Josh, tu lampu bych dal rozhodně blíž, (tak 60 - 80 cm) podle toho, jak máš vychytanou ventilaci. Jinak ze začátku květu bych pomalu snižoval dejme tomu na těch 50 cm. Ke konci květu by to šlo možná ještě níž, ale nevim jak to máš udělaný. Hlavně to hnedka neposuň na 50 cm, jinak bys je měl sušený.

Old Post 12-12-2001 v 01:48 AM
smokiee je offline   Profil uživatele smokiee   Find more posts by smokiee   Foto galerie člena smokiee   Click here to Send smokiee a Private Message   Add smokiee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

smokiee: Dovol opravu, v prvnich dvou az trech tydnech od rizkovani bych nechal sestikilo klidne v ty vysce, kde je ted. Rizky nemaj jeste koreny a kdyz opalis listy, pujdou do kopru.

josh: Az budou zakoreneny, dej tu lampu jak rika smokiee, do ty doby ji nech radeji vejs a hlidej teplotu. 24-30 panu Celsiu

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 12-12-2001 v 09:56 AM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smokiee
Stálý Člen

Nápad Dík za opravu Příspěvek č. 9

Jo máš pravdu, nevšiml jsem si, že to teprv před tejdnem sázel. První 3 tejdny to fakt chce kus dál, ale 1,2 m se mi zdá fakt moc. Nevim osobně mam 250w sodík, tak nevim jak s "velkejma" lapmama. Hlavně záleží, jak má odsávání.

Old Post 12-12-2001 v 22:46 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
19-05-2005 - zlute listy - 1 odpovědí
10-09-2004 - Žloutnou mi listy!!! - 3 odpovědí
19-08-2003 - zloutnou a umiraj ! - 16 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás