Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
našel jsem ve sklepě 250w SHC sodík a v krabici u toho ležela tlumivka je na ni napsaný 9WN a absolutně nemám šajnu co je to zač. taky bymě zajímalo jaký parametry má mít startér. na něčem uvnitř je napasaný impulzní VN transformátor 9WN. tak nevím zkuste poradit. nikde jsem tot tu nenašel...
škoda, že se nemůžeš podívat k nám do sklepa, otec je elektrotechnik, dělal vývojáře pro těžkou techniku pak to učil na vysoké, a celej sklep je až po vrch plnej kondenzátorů, obrovskejch transformátorů různejch udělátek že je mi až zle, to bys musel vidět, jsou jich tady stovky, co jich za ty léta odnesl domů. Je to podle mě dost těžká úchylka. V každé skříni něco jinýho, myslím jinej druh, ale hodně, hodně. Je mi blbý se ho zeptat, hele nemáš tam zapojení pro sodík? No zatím se zkouším dívat, ale je to marný, nemám o tom ani páru.