Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Matky z řízku + žloutnutí spodních listů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 1

Čau, zařídil jsem si takovej malej matkoroom (80x50x70 - 2x 18 W zářivka), pár budoucích matek už mi tam roste, všechny ze semen. (zatím asi 7 kytek, průběžně zaštipuju, čekám, na pohlaví).
Potřebuju si ještě ujasnit pár věcí, zkoušel jsem to hledat ale nic uspokojivého jsem nenalezl:

1)Chci se zeptat, jestli jsou nějaký problémy s formováním matečný rostliny z řízků - jiný zaštipování, pomalejc rostou nebo tak.

2)Malý matky - na threadu kde bylo popisovaný zaštipování matky bylo že zaštipovat po 3-4 patrech. Jenže mě by se pak do pěstírny vešly třeba jen dvě matky, tak bych jich chtěl třeba šest, ale menších. Zaštipuju tak po jednom až dvou patrech, jenom se bojim, jestli to pak ta kytka rozdejchá. Když budu mít takovouhle menší kytku, ale zas z ní budu brát míň řízklů (4-6)/14 dní...

3)Žloutnutí listů - je normální že matkám spodní starý listy žloutnou ?? vypadá to tak nezdravě.. tak nevim, ale koncentrace půdy snad fpohodě (substrát na pokojový kytky), stávalo se to ať sem hnojil nebo ne.

Dík za rady, sorry jestli se to tu už řešilo a já to nenašel.

Ziki

ride hard - die free

Old Post 04-12-2001 v 17:56 PM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Obecné RADA Příspěvek č. 2

tak to může být asi moc častým zaléváním, kytky, když se přelévají, tak listy taky žloutnou

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 04-12-2001 v 20:15 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
julie
Nový Člen

Karma uživatele julie - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

ahoj ziki,
ad.1) žádnej problém
ad.2) nech je růst co nejvíc všechny,odeber a označ NEJ řízky,dárkyně nech vykvést (ať víš, co je co) a z řízku(ů) od nejlepší vykvetlé samice založ mateční kytku.Nech jí vyhnat aspoň 6-8 pater a pak už ber řízky (1xměsíčně stačí) a matku zastřihávej tak,aby se co nejvíc větvila.
ad3) listy (kolektory světelné energie), nad kterými se již vytvořil dostatečně silný výhonek boční větvě,končej.(dřevnatěj,žloutnou - ulomit,vyhodit)
ať se Ti daří,julie

Old Post 05-12-2001 v 08:55 AM
julie je offline   Profil uživatele julie   Find more posts by julie   Foto galerie člena julie   Click here to Send julie a Private Message   Add julie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Dík moc za rady, moc mi to pomohlo.

Ziki

ride hard - die free

Old Post 05-12-2001 v 09:28 AM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oscar111
Čestný Člen
1983 - 2002

Karma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Mám jeden dotaz,, co kdyby mi dal někdo řízek z kytky, která právě začla kvést,, právě doma zkouším, co z toho vyroste,, ale nebaví mě na to čekat,,, myslíte, že by ten řízek mohl začít zase růst, když by dostal 18+/6 ?? Co myslíte ??

Oscar
Enjoy joint

Old Post 08-12-2001 v 14:45 PM
Oscar111 je offline   Profil uživatele Oscar111   Find more posts by Oscar111   Foto galerie člena Oscar111   Click here to Send Oscar111 a Private Message   Add Oscar111 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Oscar111! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oscar111
Čestný Člen
1983 - 2002

Karma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

PS: Nemyslím, že mám celou kytku ,, jenom zkouším KOSTIM v perlitu a zjímalo by mě, co by z toho vyrostlo, když jsem to zaříz z kveroucí rostlinky,,,

Oscar
Enjoy joint

Old Post 08-12-2001 v 14:53 PM
Oscar111 je offline   Profil uživatele Oscar111   Find more posts by Oscar111   Foto galerie člena Oscar111   Click here to Send Oscar111 a Private Message   Add Oscar111 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Oscar111! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaHnO
Stálý Člen

Karma uživatele BaHnO - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

2 Oscar111

To sme zrovna resili v jinem threadu. Nekdo psal ze klony z nakvetly kytky hur korenej, me se jich ze 6 chytlo 6. V kazdym pripade to zpusobuje trojlistost tech budoucich kytek. Nevypada to ze by ta trojlistost kyti nak vadila, ale nevypada to tak hezky:-)

1THC

Old Post 21-02-2002 v 17:50 PM
BaHnO je offline   Profil uživatele BaHnO   Find more posts by BaHnO   Foto galerie člena BaHnO   Click here to Send BaHnO a Private Message   Add BaHnO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás