Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak nevim jestli ti to pod timhle pojede-nemama tolik zkusenosti ,ale ta kytka tohle svetlo myslim nezpracuje-nebo jen velmi malou cast takze se to nevyplati.
Tak neposilej ja se jenom ptam ja nebudu prosit nelibi tak neposilej libi tak pošli nic jineho neni
Neposilajte ja řikam komu se to libi tak muže poslat jestli chce a komu se to nelibi tak at neposila nic
edit by Jedule - já jsem Ti už karmu poslala, ona půlhodina spojování hromady jednovětejch příspěvků místo toho, abys to udělal TY SÁM, docela nasere - takže K-
Tohle je OT jak prase, ovšem usoudila jsem, že je dobré tu zanechat reakce growerů, tudíž tu nechávám i Tvoji odpověď na ně.